• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Roland system 1 VST werk niet meer in Ableton 10 - 11 en Machine

Yawgmoth

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
4 januari 2002
Berichten
5.938
Locatie
Grou
Hallo,

Bij de Roland system 1 kocht ik de VST versie, die tevens de librarian is. Sinds enige tijd werkt deze VST niet meer. Zowel Ableton 10 als 11 net als Machine crasht bij het laden. Iemand dit meegemaakt en opgelost? Waar zou ik bij Roland hiermee terecht kunnen? De enige support die ik kan vinden is voor de hardware.
 

Stephen

>1000
Lid sinds
16 februari 2005
Berichten
4.296
Locatie
Belgiƫ
k denk dat ze zelf effe moet debuggen, en welk OS gebruik je ?? voor dat ik een ganse uitleg geef voor win 10

ik heb begin dit jaar de roland support gemailt en antwoord gekregen,,
k weet niet van buiten op welke pagina roland support te vinden is,, was niet heel moeilijk te vinden
 

Stephen

>1000
Lid sinds
16 februari 2005
Berichten
4.296
Locatie
Belgiƫ
oww, sorry typ fout: k denk dat 'Je' zelf effe moet debuggen

't simpelste is met ccleaner roland cloud en mashine te uninstallen,, en dan weer installeren,

en rename effe de plugin dir, zodat abelton geen plugins vind, en zo kan opstarten
als ableton hier niet opstart dan komt dat door de audicard, die bv geen ext clock sync ontvangt


er zijn verschillende plugin dirs op win , zelfs alleen al voor 64 bit, da's wel heel lastig,
met totalcmd vind ik al die plugin dirs,
als je system en hidden files ook doorzoekt, dat kun je in de totalcmd in de prefs instellen
 
Top