• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 90 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Anniversary Edition Octatrack MKII [195/350]

Prijs
1500 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

Icky

Well-known member
Lid sinds
24 februari 2016
Berichten
120
Locatie
Den Haag
Mijn Octatrack AE mag in de verkoop. Het gaat om exemplaar nummer 195/350. Had gehoopt dat de 1.40 update mijn workflow problemen met de OT zou fixen, maar blijf het helaas toch nog steeds wat priegelen vinden vergeleken met de Rytm.

Aangeschaft bij Tonecontrol. Gloednieuwe staat. Stikkertje nog op het scherm en compleet met alle extra's. Poster zelfs ingelijst, lijst mag je hebben als je hem komt ophalen (twv 50eur) :D
Ik verkoop hem graag aan een synthforumer. Scalpers vragen er meer dan het dubbele voor, deze mag weg voor de MSRP. Mocht je interesse hebben wees er snel bij. Over een week of twee zal ik hem ook op Elektronauts plaatsen en dan zal hij snel weg zijn vermoed ik.
 

Attachments

 • OTAE195.jpg
  OTAE195.jpg
  84,1 KB · Bekeken: 51
Top