• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Purple Blue - Star Stream

Eclectic

Virtueel Analoog
Lid sinds
8 november 2020
Berichten
344
Locatie
Flevoland
Fuck Lekker!

beetje wollig in het laag en wanneer je later het filter op de drum open doet voor mijn smaak net een tikkie te resonant.
Verder na 2min is de koek wel op. Ik zou daarna terug grijpen naar de eerste anderhalve minuut als thema, dat is echt sterk. het gesolo na 2min doet voor mij afbreuk aan de rest.
maar dat is mijn smaak.
 

Zoidsity

更多的是更好
Lid sinds
22 januari 2003
Berichten
13.484
Locatie
在一種幻覺
Luistert lekker weg, prima zo (via smartphone dan).
 

just a dude

Well-known member
Lid sinds
24 juni 2018
Berichten
270
Tot minuut 1 gaat ie lekker en dan komt een overgang(bridge ) naar een vervolg stuk wat voor mijn gevoel compleet niet aansluit als ik mijn composer pet op zet.
Ja het zijn de dezelfde instrumenten maar het voelt los van het stuk ervoor en het is ook stuk minder sterk dan het begin van de track.
Je baslijn vind ik super.Wat iik soms zelf doe is bv de bassynth pattern copieeren en bv een leadsynth mee laten gaan een octaaf hoger of met arpeggio of alleen bepaalde noten accentueren dat de leadsynth mee gaat op de basssynth noten.Dit kan erg goed werken.Uiteraard uitproberen of dat tof klinkt of niet.
Ja dat solootje is verleidelijk maar tezwak en komt dan dus een beetje knullig over , beetje lotto ballen muziek wordt het dan.
Niet doen tenzij het echt een vette gitaar solo is of wat dan ook dat de track echt beter maakt.
Er valt dus vanuit mijn optiek wel meer tehalen uit de track.
 

Bahamut

yip yip
Lid sinds
28 mei 2002
Berichten
2.128
Locatie
Nijmegen
Dank voor de feedback.
Er zit wel een soort bruggetje in naar het middenstuk. Ik vind 't zelf niet zo out of place.
In de late uurtjes zit ik af en toe wat te pingelen op de digitale piano. Meestal met het piano+choir geluid omdat dat lekker zweverig is. :)
En zo ontstond de basis voor deze track. Misschien wel geinig om te horen. Het middenstuk is uiteindelijk aangepast maar de akkoorden zijn hetzelfde.
 

Attachments

 • HP505.mp3
  2,1 MB · Bekeken: 0

egres

Hardwarepolitie
Lid sinds
16 februari 2011
Berichten
5.648
Locatie
Synthcity
Mooi sounds en ik vind het 'solo' gedeelte heel aangenaam eigenlijk,er stoort mij niks in de track,en mix/sounds klinken mooi warm en present.
 
Top