• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Resisting Divide

kobuz

Well-known member
Lid sinds
11 oktober 2012
Berichten
1.622
Locatie
Eindhoven
Fijne groove, die gruizige bassline die met de melodie meeloopt, klinkt echt heerlijk, maar de lead die erbij komt na een minuut is me dan iets te veel/te blij als je begrijpt wat ik bedoel. Klinkt goed, maar niet mijn smaak ;)
 

Luctae

FKA Depressoptimist
Lid sinds
6 juni 2010
Berichten
923
Locatie
't Gelders Eiland
Ik vind de lead wat storend eigenlijk... Als je kortere salvo's zou doen met die arpeggiator en wat zou spelen hier en daar met wat envelopes (op t filter of de amp), dan zou het wat minder statisch zijn. Verder speelt de lead dezelfde partij als de baslijn, misschien wel leuk om ze wat tegen elkaar in te laten spelen als het om de melodie gaat...

Verder zitten er mooie geluiden in en is het net ff wat anders dan ik gewend ben:okdan:
 
Top