• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Resisting Divide

Jason31

Bitwigger
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
739
Locatie
Almere
Mooie track, die leads klinken echt super mooi. Wel wat kanttekeningen, ze lopen niet helemaal lekker op de beat naar mijn gevoel, je hebt er bewust veel delay in maar het is net iets te veel offbeat hierdoor. De hihats vind ik erg magertjes klinken en eigenlijk de hele percussie wel een beetje op de achtergrond. Ik denk dat er nog wel wat tijd in de mixing gestoken kan worden, ik mis wat breedte in de track.
 

vink

atropos-krans-os
Lid sinds
7 juni 2013
Berichten
2.308
Locatie
in de meest diepteloze stad van dit kale land
ik snap de opmerkingen. wellicht luister ik vaak 'vreemde' muziek, die bepaalde dingen gewoon bewust doen. ik vind het nummer wel werken zo, en juist iets zeer bizonders hebben.

wellicht smaak, dus. het is wat jij wil.
 

Robi

Gardens of Hega
Lid sinds
22 juli 2014
Berichten
3.980
Locatie
Groningen
ik snap de opmerkingen. wellicht luister ik vaak 'vreemde' muziek, die bepaalde dingen gewoon bewust doen. ik vind het nummer wel werken zo, en juist iets zeer bizonders hebben.

wellicht smaak, dus. het is wat jij wil.
Bedankt ook voor je reactie.
Het is wel een bijzondere track.
Toch heb ik wel het idee dat de drums nog wel beter kunnen.
 

DJ Wax-Turtle

Member
Lid sinds
14 februari 2021
Berichten
21
Locatie
Apeldoorn
Klinkt goed!
Inderdaad die main melodie zou ik er af en toe ook wat langer uit laten. (Het is wel een hele mooie sound trouwens)
 
Laatst gewijzigd:

e-Gloomy-nations

Well-known member
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.348
Locatie
België
Mooie track, maar ik moet Jason31 bijstaan in zijn commentaar, de vele delays maken de lead off-beat. Voor de rest wel weer een hele mooie plaat.

Keep on going dude!

Gloomy :)
 

3ddie

Well-known member
Lid sinds
5 april 2019
Berichten
714
Ja hij is mooi Jeroen!! Altijd bijzondere tracks en je bent nog steeds super productief he? Jeetje man wat een releases ;-)

:okdan::halleluja
 
Top