• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Korg VC10

Prijs
1450 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Akikaze

Hardware only
Lid sinds
26 oktober 2004
Berichten
2.516
Locatie
Midden Nederland
Mooie Korg VC10 analoge, volledig polyfone vocoder in prima staat met eigen geluid en karakter. Bijzonderheden zijn de accent bend, de ruisgenerator, die je kunt mengen met het signaal en het ensemble-effect, dat ook met gewone audio gevoed kan worden. Maar goed, dat weten de kenners natuurlijk allemaal.

Een paar jaar geleden is hij van binnen nagekeken en schoongemaakt door Music House.

Ik heb nooit de originele zwanenhalsmicrofoon gehad maar er is ook een jack-ingang voor een andere microfoon. Komt met van het internet gehaalde handleiding.

Verzending is mogelijk, maar op eigen risico en een koper is er voorzichtiger mee dan de pakketdiensten. De verzendkosten (bron: Post.nl) zijn een indicatie.
 

Attachments

  • Korg VC-10 (1).jpg
    Korg VC-10 (1).jpg
    76,3 KB · Bekeken: 162
  • Korg VC-10 (2).jpg
    Korg VC-10 (2).jpg
    96,6 KB · Bekeken: 135
  • Korg VC-10 (3).jpg
    Korg VC-10 (3).jpg
    109,7 KB · Bekeken: 142
Back
Top