• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Arturia Minibrute

Breznjeph

Nieuwkomer
Lid sinds
27 oktober 2009
Berichten
21
Arturia Minibrute aangeboden: 150 euro, dit omdat de C-toets in het middel wat naar boven uitsteekt. Dit is vast te repareren, maar ik ben er niet aan toe gekomen. Daarnaast plakken de plastic zijkanten. Even geleden zag ik daarover een post hier op het forum waarin iemand houten zijkanten aanbood voor de minibrute, maar misschien is het ook te reinigen: het is een veelvoorkomend probleem met het plastic van deze synth. De synth functioneert overigens verder naar behoren.
 

Attachments

  • WhatsApp Image 2020-08-08 at 17.17.07(4).jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-08 at 17.17.07(4).jpeg
    143 KB · Bekeken: 205
Back
Top