Stemmen Synthforum Contest 2020

Dr van Lansberg

Moderator
Staff member
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
10.927
Locatie
Amsterdam
Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen!

Het stemmen verloopt voor een deel op dezelfde wijze als vorig jaar. Je kunt dus gebruik maken van de poll die hier te vinden is. Je ziet alle inzenders en hun tracks onder elkaar staan in alfabetische volgorde. Kies alle tracks die je een stem wilt geven, en druk onderaan op de stemknop. Het stemmen gebeurt anoniem. Je kunt dus niet zien wie er op jou gestemd heeft, maar je ziet nog wel op wie jij hebt gestemd. De resultaten van de stemronde worden zondag 17 januari na middernacht voor iedereen zichtbaar gemaakt.

LET OP: Je kunt zoveel tracks kiezen als je wilt, maar je kunt slechts 1 keer op de stemknop onder de lijst drukken. Als je dit eenmaal hebt gedaan, is je keuze geregistreerd en kun je niets meer veranderen. Je kunt geen stemmen intrekken en, belangrijker, je kunt niet op een later moment alsnog een stem uitbrengen op andere tracks. Je kunt dus echt maar 1 keer je keuze ingeven and that's it.

Op jezelf stemmen is technisch mogelijk, maar weinig zinvol. Deze votes worden aan het eind van de stemronde namelijk weer door ons verwijderd ;).

Alle inzendingen zijn hier te beluisteren. Veel succes allemaal!
 
Top