• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

In de oefenruimte

gemmetje

de ideale schoonzoon
Lid sinds
6 Maart 2003
Berichten
4.486
Locatie
Eindhoven
Het nummer werd hier ineens afgekapt na 2:11. Misschien was het je bedoeling...
Stap vooral lekker verder met je band ! Het is voor mij een mooie mix tussen 70's psychedelische dinges, roadtrip-muziek uit een foute film en softporno uit een nog foutere film :okdan:
De geluiden zijn mooi, mix kan ik hier nu niks zinnigs over zeggen (laptopspeakers)

1 klein puntje: de drummer mept op de tel op een schellenring (of halfopen hihat, kan ook). Die sound is wel fijn opzich, maar door dat "op de tel" neigt het wel heel erg naar kerstbelletjes :erm:
Maar dat is natuurlijk ook een smaak-dingetje.
 

axa

Alex von Elzer
Lid sinds
11 december 2007
Berichten
115
Locatie
Hoek van Holland
Dank jullie wel voor de commentaar. Het klopt dat hij zomaar is afgebroken. Problemen met internet.

Ik denk dat heel wat jonge muzikanten niet weten dat bands zoals Pink Floyd al veel eerder experimenteerden met synthesizers dan bijvoorbeeld

J.M. Jarre of Kraftwerk en dit daar om niet zien als EM.
 
Top