• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Praat smerig tegen me...

Danny

DAW-less creator °1967
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
3.013
Locatie
Stabroek - Antwerpen
Ondanks het "onderwerp" van de titel me minder aanspreekt :D, klinkt de song wel lekker weg :okdan:. Duwt me terug naar de jaren 80 of begin jaren 90 dus pure nostalgie.: lekker eenvoudig drumritme met zo'n heerlijke clap op de snare :P , eenvoudig maar efficiënte baslijn en no nonse sequence. En dan de jongedame die maar blijft aandringen dat ik vies tegen haar moet praten ... maar ik ken haar niet eens :engel:. O ja, ze kan wel goed zingen by the way.


Prima gedaan dus :halleluja .


:doei:

Danny
 

Eclectic

Virtueel Analoog
Lid sinds
8 november 2020
Berichten
169
Locatie
Flevoland
thnx! Dat was de opzet 8)
Ondanks het "onderwerp" van de titel me minder aanspreekt :D, klinkt de song wel lekker weg :okdan:. Duwt me terug naar de jaren 80 of begin jaren 90 dus pure nostalgie.: lekker eenvoudig drumritme met zo'n heerlijke clap op de snare :P , eenvoudig maar efficiënte baslijn en no nonse sequence. En dan de jongedame die maar blijft aandringen dat ik vies tegen haar moet praten ... maar ik ken haar niet eens :engel:. O ja, ze kan wel goed zingen by the way.Prima gedaan dus :halleluja .


:doei:

Danny
 
Top