• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Dr. Evil's 2020 in tracks

Depressoptimist

Well-known member
Lid sinds
6 juni 2010
Berichten
859
Locatie
't Gelders Eiland
Er zitten hele toffe ideeen tussen zeg! Ik vind alleen de mixen wat teveel naar het midden gemixt en mis sowieso laag. Daardoor mis ik de vibe een beetje. Of is het bewust zo gedaan?
 

EviL303

Well-known member
Lid sinds
19 juni 2003
Berichten
1.262
Locatie
Italia - Milano
Bedankt voor de feedback ... bedoel je sublaag laten we zeggen tussen de 30 - 60 ? Nochtans op mijn beyerdynamic dt990pro klinkt alles in orde , alsook de dingen die ik laat masteren (door een ervaren iemand en die heeft mij er nog niet echt op gewezen) , maar het kan wel zijn dat het mijn stijl is , meer naar het midden mixen.
Zo een strak sublaag ben ik idd niet zo goed in , zou me er eens moeten erin verdiepen hoe ik dat meer naar de voorgrond breng in het mixen!
 
Top