• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Iets uit de oude doos

AdDM

Tiroler Knie-schlempfer
Lid sinds
26 januari 2004
Berichten
1.405
Locatie
Utreg
Voor de liefhebber een stoffige track uit de backcatalog om het jaar mee af te sluiten en als excuus voor het net als ieder jaar weer te laat zijn voor de sf contest.

Ergens in 2016 gemaakt met een cs30, juno6 en een mb33, nooit helemaal afgemaakt maar blijf hem leuk vinden als hij weer eens voorbij komt op de playlist.
 

Attachments

 • 109 oldskool 2b.mp3
  9,2 MB · Bekeken: 0

Depressoptimist

Well-known member
Lid sinds
6 juni 2010
Berichten
854
Locatie
't Gelders Eiland
Doet me een beejte aan Kruder & Dorfmeister denken, hoewel het echt wat anders is. Vette synth vibe hoor :) Als ie hier en daar wat meer lo-fi is, dan vind ik m helemaal top!
 
Top