• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

  • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

BIAM - ExpreshiT

kobuz

Well-known member
Lid sinds
11 oktober 2012
Berichten
1.530
Locatie
Eindhoven
Morgen kom ik terug om jouw track te luisteren
Volgende week bedoelde ik blijkbaar ;). Lekker open mix en mooie opbouw waardoor er wel spanning in blijft. Van mij hadden de drums wel wat meer aanwezig mogen zijn, hoewel op deze manier de synths wel alle aandacht krijgen wat zeker niet erg is :)
 

e-Gloomy-nations

Well-known member
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.193
Locatie
Belgiƫ
Hij is zeer mooi en ingetogen, maar ik moet ook helaas toegeven dat het me allemaal wat te lang duurde. Maar je hebt wel je uiterste best gedaan, hoor ik. Succes! Gloomy :)
 

Dr van Lansberg

Trust me, I'm a
Staff member
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
9.665
Locatie
Amsterdam
In het begin wist ik het niet helemaal. Maar naarmate de track langer duurt, werd ik er steeds meer ingezogen. Heerlijk die gare pitch. Opbouwen en opbouwen en dan op 4:30 komt het even vrij. Dat stuk had van mij best wat langer gemogen of nog een keer terug. Maar verder heul lekker dit.
 

synthmann

Well-known member
Lid sinds
21 mei 2002
Berichten
1.562
ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. is het om op te dansen of is het luistermuziek? Niet dat het per se in een hokje moet overigens, maar ik herken het niet. Het doet me ergens een beetje aan Autechre denken. Ik vind er veel interessante elementen in zitten, zoals die soort ms10-achtige sound die van die pitch chords speelt, maar voor mijn smaak zijn er teveel eigenzinnige elementen die allemaal aandacht vragen. Met iets minder eigenzinnige sounds en iets kortere lengte zou de balans voor mij beter zijn. Maar ik zit dan ook niet in dit genre, en diegenen die dat wel zitten brengen het uit op een release, daarvoor neem ik mijn hoed af! Goed gedaan.:okdan:
 

Pojo_del_Klojo

Well-known member
Lid sinds
2 augustus 2019
Berichten
238
Locatie
Delft
Na tweede keer (nu op koptelefoon)luisteren gaat mijn waardering fors omhoog. Vooral de overgang (4:20-4:30) vind ik mooi gedaan. Ik hoop zoiets ook te kunnen toepassen als ik eens mijn eerste track hier plaats. (of in een latere track).Na 6:00 verlies ik wel enigzins mijn aandacht.
 
Laatst gewijzigd:

BIAM

.
Lid sinds
13 september 2005
Berichten
2.097
Locatie
040
Bedankt voor alle reacties! :okdan:
@synthmann Ik heb geen idee in welk genre dit past, daarom juist deze track voor sf contest. ;)
 

MonoTron

Initiating Sequence..
Lid sinds
13 januari 2004
Berichten
4.820
Locatie
de paddestoel op m'n teen
Lekkere track! Drums zouden nog wat lijm mogen hebben, lastig uit te leggen, maar klinken nu iets te separaat van elkaar ofzo.
Dat zeikerige lead geluidje vanaf 1:44, heerlijk, die synth zeurt al jaren dat je 'm te weinig hebt betast en nu die eindelijk in een track zit moet ie dat toch ff laten horen :D (Welk synth is dat?)
Kabbelt wel iets te lang door, had ook in 6 minuten gepast.
 
Top