• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

Tom 32 - Roadtrip

Krek

Jungle of Wires
Lid sinds
13 oktober 2007
Berichten
2.406
Locatie
Randstad
Heerlijk. Dingen over de lead zijn al gezegd en ben het daarmee wel eens. Beetje hard in de mix. Wat daaronder zit is wel heul lekker hoor. Die bas is mooi ruim gemixt en zit er lekker onder.
 

Innisten

Krucial Moal
Lid sinds
31 januari 2009
Berichten
308
Locatie
Roosendaal
Naast dat de lead echt te hard staat en te lang doorgaat met te weinig variatie, denk ik dat vooral dat het geluid (de preset) niet goed past bij de melodie. Of preciezer; bij hoe de manier de melodie gespeeld wordt.
De attacks zijn (als niet legato gespeeld wordt) niet mooi en er zit een storende LFO mod op, die echt niet lekker uitkomt. Voor de rest is het een vrij statisch geluid. Een geluid wat in zichzelf meer "movement" heeft, of waarvan je met controls meer variatie in kan spelen zou het nummer echt veel beter kunnen maken. Rest vd track is echt wel ok.
FF de lead opnieuw spelen en je hebt een 80's/esthetisch verantwoord nummer.
 

Tom 32

Well-known member
Lid sinds
16 januari 2003
Berichten
3.397
Locatie
hete kolen
Wederom dank voor het luisteren en de feedback. :okdan:

Op zich wel een leuke track. Maar ik zou het ook wel heel mooi hebben gevonden als je pads had toegevoegd die de track echt gedragen zouden hebben.
Daar heb ik ook wel mee geƫxperimenteerd, maar ik slaagde er niet niet in dat bevredigend rond te krijgen.
Het werd me net te wollig allemaal en op een gegeven moment komt er bij mij ook een punt van verzadiging en moet ik een nummer een tijdje aan de kant leggen.

Jouw feedback nodigt wel uit om daar in de toekomst nog eens naar te kijken.
 

synthmann

Well-known member
Lid sinds
21 mei 2002
Berichten
1.542
De intro is inderdaad erg dik en veelbelovend. De eerste van die arpeggio-tonen die er dan in komen lijken wel een beetje vals te zijn en de lead gaat ook mij daarna wat op de zenuwen werken. Wel vind ik het erg fijn hoe de string synths en congas of bongos er dan bij komen. Misschien scheelt het voor de lead al een hoop als ie een octaaf lager zou staan.
 
Top