• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Redelijk tevreden, maar wat vinden jullie ervan

sinew1958

Well-known member
Lid sinds
27 augustus 2002
Berichten
2.091
Locatie
Lier
Zeker niet slecht.New age klinkt wat te zoeterig voor mij, maar af en toe komt dat wel binnen.
 

Bambisk

jwt
Lid sinds
25 november 2019
Berichten
320
Locatie
Zwolle
Sluit totaal niet aan bij al het grauwe weer wat ik door het raam heen zie momenteel. :D Zit mooi in elkaar en ga dit nog eens luisteren als de zon schijnt. Mogelijk waardeer ik het dan nog iets meer
 

Heine

Passief toetsenist
Lid sinds
28 mei 2004
Berichten
611
Locatie
de buurt van Rotterdam
Helemaal gelijk, die vogels heb ik even wat gedimd, beetje teveel van het goede.
Nu nog op zoek naar iets voor erbij, maar daar kom ik nog niet uit.
 
Top