• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

metatron - Omicron

metatron

Sw, Sdshn, Ptch & Rvrb
Lid sinds
25 juli 2002
Berichten
2.921
Locatie
Alto Paraiso, Brazil
Dit is mijn inzending voor de Synthforum contest van 2020. Het is de eerste keer dat ik mee doe. Ben benieuwd wat je er van vindt, en ben ook erg benieuwd naar alle andere inzendingen :okdan:

 

Krek

Jungle of Wires
Lid sinds
13 oktober 2007
Berichten
2.406
Locatie
Randstad
... wacht, even mijn dans schoenen opzoeken... lekker trackie hoor. Techno is mijn ding niet zo, dus kan er ook technisch niet zoveel over zeggen, maar vind deze best prima te pruimen.
 

egres

Hardwarepolitie
Lid sinds
16 februari 2011
Berichten
5.541
Locatie
Synthcity
De freq cuts breken een beetje te veel de flow,in plaats van afsnijden eerder hi-pass gaan,mix kan ook beter,meer detail,ik vind de kick ook iets te droog in begin doorkomen (layeren met andere waar reverb op zit?)

Track is verder basic kwa thema
 

Ytse

༼ つ ◕_◕ ༽つ
Lid sinds
16 december 2003
Berichten
2.531
Locatie
Rotterdam
Puike trance track. Hij klinkt idd beetje retro daardoor klinkt ie mij wel want ik luister al jaren (/decades) niet meer naar trance. :)
Goed gedaan.
 

anoniempje

hobby knooier
Lid sinds
30 september 2003
Berichten
4.664
Hupsakee dat knalt er meteen goed in, oe die clap die er nu in komt had ik een in de verte gefilterde reversed reverb op gezet.

Ohja lekker gebruik van filters in combi met reverb, houd ik van, en sound is erg goed alhoewel iets wat plat, had misschien iets breder gemogen kwa sound, waarbij het meteen opvalt dat de kick en bassline 100% midden/mono zijn.

Op 3:03 (ja ik zie nog altijd 9:09 1:01 en 3:03 op de wekkerradio) klinkt het erg lekker, pakt mij best wel en als hardcore liefhebber moest ik als jong mannetje hier weinig van hebben.
Klinkt erg af, ik had nog wel graag een subtiel sweeping filter of eq gehoord op de synth lijntjes zoals ruffneck graag al deed in de jaren 90 ;) dat zou het iets levendiger maken.

Mooi gedaan!
 

MacGyverGear

🎹🎷🎸 🎤👍
Lid sinds
22 Maart 2008
Berichten
7.146
Locatie
Omg. Hoorn-Enkhuizen
Ik ben het met Egres eens dat de HP cuts iets te drastisch zijn maar de rest klinkt echt super goed voor zover ik over dit genre kan oordelen. :)
 

seyor

Jeroen van Dijk
Lid sinds
9 augustus 2018
Berichten
147
Locatie
Oss
Helemaal niet mijn genre, teveel van dezelfde elementen altijd, maar desalniettemin vindt hem wel goed inelkaar gezet. Prima productie/mix!
 
Top