• Het stemmen voor de Synthforum Contest 2020 is begonnen.

 • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Future-House project met een leerling.

AdDM

Tiroler Knie-schlempfer
Lid sinds
26 januari 2004
Berichten
1.405
Locatie
Utreg
Ai, heel veel mid, weinig laag, op de koptelefoon gemixt? Het klinkt erg rommelig en scheef allemaal.

Werk aan de kick, je stereobeeld, je frequentiebalans tussen vocals en de rest, de vocal sound an sich... Er zit meer in dan je er nu uit haalt.

Nog ff aan de slag dus. :P
 

just a dude

Well-known member
Lid sinds
24 juni 2018
Berichten
225
Hi Druiloor,

gaaf dat je een track maakt samen met een leerling:okdan:
Ik vind het best een leuk nummer.:walker:

Ja qua mix/master kan het beter.Ja de kick verzuipt een beetje maar als geheel vind ik het best oke klinken.

Aan het volume van de track kun je wel zien dat je een hardstyle man bent.....denk dat de track tegen de -5 lufs aan zit.:bekdicht::dj:

De timing van de zang is niet altijd on point en er zit iet wat teveel delay op de zang ....misschien wat kortere delay time proberen.
Als de omliggende instrumenten al veel reverb enzo hebben heeft de stem dat vaak niet zoveel nodig ...die verdrinkt al in de rest van de reverb/delays/galm.

Nogmaals, ik vind het leuk initiatief en goed gedaan!:okdan:

Nu nog op schoool of in de klas op een goed soundsystem laten knallen en iedereen dansen.:eureka:
Of een keer een school optreden doen met live zang...moet hij wel aan de bak met oefenen.:)
 

Druiloor

Well-known member
Lid sinds
22 juli 2009
Berichten
106
Bedankt voor de feedback! Ik zit momenteel in een verhuizing dus ik produceer nu niet met monitoren, dus vandaar dat ik er qua mixdown wel aardig naast zit. Moeilijk te horen zonder referentie. Ik ga er mee aan de slag in ieder geval. Nogmaals bedankt!
 

e-Gloomy-nations

Well-known member
Lid sinds
12 april 2006
Berichten
9.192
Locatie
Belgiƫ
Heel bijzonder :)

Knap nummer, maar ik zou er een radio edit van maken, want voor mij klinkt ie te lang... een beetje repetitief moet ik zeggen. Wel een zeer mooie basis. Genoeg voor een hit te maken. Veel succes daar allemaal.

Gloomy :)
 
Top