• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Diverse modular, Roland Boutique SE-02, Studio gear (monitors, akoestiek)

Precursor

Stamgast
Lid sinds
20 december 2016
Berichten
111
Even de reset knop. Na verhuizing verkoop ik wat studio gear:

Doepfer A-135-1 QVCA/QMIX ~100€ (Nieuw ~140)
Dit is een quad VCA en mixer module van Doepfer. Je kunt hem als mixer en VCA tegelijk gebruiken, want hij splitst op het kanaal dat je plugt. Bijv 3 naar 1 mixer en een VCA op een ander kanaal. Met een beetje slim patchen kun je er veel uithalen :) Doe hem weg omdat ik laatst een compactere VCA heb aangeschaft - zit een beetje met een ruimte probleem in mijn case.

Mutable Instruments Warps ~175€ (Nieuw 230€)
Ik denk dat MI geen introductie nodig heeft, maar voor de nieuwkomers: Mutable Instruments maken modules die allerlei vreemde functies hebben en enorm veel patch mogelijkheden en achter-de-schermen dubbele functies. Hierdoor kun je lekker ontdekken en aan de haal gaan. Bij "Warps" is dat niet anders. Technisch gezien is het een soort waveshaper; hij verandert je incoming signal naar een bepaalde andere shape door verschillende algoritmes toe te passen die je kunt kiezen met een enorme gloeiende draaiknop. Het geluid verandert van subtiele harmonics tot volledig alsof je een frequency modulation doet. Maar that's not all......... Het gaat veel verder. Je kunt ook 2 incoming signals mergen en dan gebruikt hij die algoritmes om de signalen te mengen en bepaalde harmonics te pakken van beiden. En dan zit er ook nog een oscillator in voor als je zelf maar 1 geluid in wilt sturen, dan kun je tussen die twee mengen. Kortom, veel opties en tof voor sound design. Ik doe hem weg omdat ik hem al lang heb en opzoek ben naar een andere module van mutable instruments die beter bij mijn sound past.

Roland boutique SE-02 ~350€ of een goed bod
Klein boos beestje. Zit een scherpe filter aan wat erg tof klinkt met een beetje saturation en reverb. Overdrive en delay functies zijn top en je kunt op een hoop manieren de analoge oscillators moduleren.

Setje KRK Rokit 6" (G2) Ltd. White ~250€
Zijn een beetje verkleurd aan de zijkanten, maar geluid is nog steeds top. Goed voor club referenties op je mixes!

Set Auralex absorptiepanelen 5cm dik foam met diffusie vormen ~120€
Ze zijn gemonteerd op dunne triplex platen zodat je ze makkelijk kunt ophangen. Prijs is voor alles samen.
3x 120x60cm waarvan 2 met dubbele schuimlaag zodat ze tot iets lager absorberen.
2x 60x60cm
2x 60x30cm


Alles is in goede staat en graag ophalen - modules kan ik wel verzenden.
Laat me weten als je vragen hebt en testen (of testvideos/fotos) kan in Rotterdam. Verzenden kan op jouw kosten en risico, ik heb genoeg doosjes over en bakken vol bubbelwrap ;)
Ruilen van modules kan tegen één van de volgende modules: MI plaits, MI Stages, misschien een polivoks filter als hij niet te groot (HP) is.
 
Back
Top