Double bingo (2 tracks)

Bambisk

jwt
Lid sinds
25 november 2019
Berichten
429
Locatie
Zwolle
Het is alweer even geleden dat ik hier een track gepost heb. Enerzijds ben ik de laatste tijd erg druk geweest, anderzijds ik wel een aantal tracks gemaakt maar zijn die bedoeld als demo's (en post ik dus nog niet op social media). De afgelopen dagen heb ik wel weer wat tijd gehad en het resultaat is twee (geheel verschillende) tracks.

De eerste track (137bpm) zit ergens op het randje van techno/techhouse gok ik. Deze is ontstaan doordat ik met mijn nieuwe apparaten aan het kloten was (Nord Rack 2x, Squarp Pyramid) en daarbij zowel de MIDI arp als delay fx van de Squarp heb gebruikt.

https://soundcloud.com/jeroenski-dingen/adrie03afred-delay

De tweede track (188bpm) is ontstaan door wat jammen eergisteren. Die video werd nogal een hit op Instagram en daar heb ik de afgelopen paar uur dit van gemaakt. Had ik hier meer aan kunnen bewerken? Zeker, maar dan raak ik het 'early' gevoel kwijt, en dus vertik ik het om dat te doen. Deze is ook te downloaden voor de liefhebber :kroon:

https://soundcloud.com/jeroenski-dingen/arie03afred-that

Overigens heb ik mij de laatste weken ook verdiept in het masteren. Dat gaat in kleine stapjes, maar ik merk wel het verschil in geluid ten opzichte van mijn vorige tracks.

Anyway, meningen? Observaties? Iets te melden? Ik hoor het graag :D
 
Raar hé, de eerste vond ik supergoed, de tweede vond ik maar niks :)

Smaken verschillen hè. De eerste vond ik leuk om te maken, maar zal ik eigenlijk nooit zelf aanzetten :)​​​​​​​

De 1e track zit goed in elkaar.
Fijne drums en percussie.
De 2e track is ook wel leuk, maar heb ik iets minder mee (qua stijl).

Thanks. Kan ik me wat bij voorstellen. Het snellere werk is niet iets waar iedereen gek op is :D
 
Back
Top