• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

Bax service

torp

Influencer in spé
Lid sinds
30 oktober 2006
Berichten
1.812
Locatie
Amsterdam
Gefeliciteerd met je geslaagde transactie, Fifth Bot!

Tip: koop tweedehands, altijd goedkoper en dan weet je zeker wat je krijgt. :D

Mogelijk kreeg TS steeds een ander familielid bij de "Indiase helpdesk" aan de lijn. Gewoon in Nederland. Waarom zou Bax nog een callcenter inhuren als ze het ook via mensen thuis kunnen afhandelen? Het zou me niet verbazen.
 

Roonan

Lang lid
Lid sinds
15 oktober 2002
Berichten
1.741
Locatie
BH
Ik moet mijn frustratie toch een keer kwijt en dit is de juiste thread, dus hier komt het.

Ik koop al jaren bij Bax en ben tevreden over de snelle levertijd, maar steeds B-stock ontvangen terwijl ik voor een nieuwe betaald heb begint me echt de keel uit te hangen. Ik denk dat zeker driekwart van de bestellingen het afgelopen jaar een B-stock betrof (en ja, ik bestel veel). En als ik dan bel, dan doet men heel verbaasd en ze beloven een onderzoek te starten. "Nee meneer, dat hoort echt niet zo. We hebben geen idee hoe dit kan" is dan steevast de reactie. Als ik echter hier de andere ervaringen lees is dit meer regel dan uitzondering aan het worden en weten ze donders goed wat ze aan het doen zijn. Ik zag ook dat ze nu 120 dagen retour garantie hanteren, dus ja, dat zal alleen nog maar erger gaan worden dan. Ik ben zelf niet zo van proberen en dan lekker terugsturen, maar ik begrijp wel dat sommige mensen die kans gewoon grijpen om met lekker veel gear te kunnen spelen. Na 120 dagen heb je echt wel je fun gehad en kan je zo weer wat nieuws proberen. Nou ja nieuw, je zal vast ook een B-stock krijgen. Elk bedrijf mag zijn eigen strategie bepalen, maar ik denk dat het op deze manier nooit een goede kant op gaat.
 

clintrubber

Well-known member
Lid sinds
5 oktober 2005
Berichten
913
Locatie
N Brabant
Dat Bax me een bestelling stuurt waarvan de doosjes al zijn opengeweest en het plastic waarin de apparaten zitten al is opengesneden.... niet eens een verrassing meer...


... maar om een Speciaal Voor Jou envelop in de doos erbij te doen waarin je dan ook daar weer die razerijveroorzakende PostCodeLoterij reclame-virus-troepie aantreft is wel the bloody limit! :duivels::beard:

Huisvredebreuk!! 8)
 

Eclectic

Virtueel Analoog
Lid sinds
8 november 2020
Berichten
336
Locatie
Flevoland
Ja, ik dacht nog, (naïef, ik weet het) een 15% kortingskode of zo.... maar nee, gewoon fucking folders.
 
Top