Synthforum Spotify Playlist (Drop hier je tracks)

l-rs

Stamgast
Lid sinds
23 januari 2003
Berichten
176
Locatie
Utrecht
Ik heb n nummer op spotify maar als ik google opent de app. Ik krijg dus zo geen link.

Als je in Spotify (desktop app) zit, kun je via rechtermuisklik op titel > Share> Copy Song Link een deelbaar linkje opsnorren.
 

NorthernLightX

Prutser
Lid sinds
18 april 2002
Berichten
1.313
Locatie
Velserbroek
Ik was net even door de playlist aan het bladeren en constateerde dat veel van de tracks in de lijst niet afspelen bij mij. Stoppen na 10 seconden. Ook veel "greyed out" tracks, zijn die dan van Spotify verwijderd? Anyway, lijstje moet weer eens bijgewerkt worden vermoed ik :biertje:
 

Geachte

Hout
Lid sinds
28 april 2011
Berichten
83
Locatie
de meern
Sinds gisteren ben ik onder mijn artiesten naam Naomi Thwum op spotify te vinden met mijn ambient album "The magic appareance of a new day". Sfeervolle ambient tracks om de kerst te versieren met onder andere het devote "Mariah". Het album is een verzameling van niet eerder officieel uitgebrachte ambient soundscapes tussen 1990 en 2021. Ik heb diverse synthesizers gebruikt vnl kurzweil K2000, JX10, PC3K8, D50.
Ik gebruikte de free RouteNote aggregator. Was wel 'even' uitzoeken hoe dat allemaal moest, maar achteraf zit het allemaal logisch in elkaar en de documentatie is uitstekend. Er valt nog veel te ontdekken. Ben ook benieuwd naar ervaringen van de diverse aggregators en wellicht vind ik daar meer info van op dit forum in andere discussies.
Eerlijke en spontane reacties vind ik heel plezierig. Toegevoegd worden aan de Synthforum playlist op spotify lijkt mij hardstikke zinvol en grote eer. link:
Spotify - Naomi Thwum - The magic appareance of a new day - ambient, atmospheric, sounscapes
playlist embedded:
 

Deleted member 34904

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 mei 2010
Berichten
421
The greyed out tracks just mean that for whatever reason, they are unavailable in your country. This could be due to licensing or the request of the record label or artist. Unfortunately, this is something that Spotify doesn't have control over as it is up to the individual music companies.
 
Top