Sjoelie - Malibu Club (Vocal Mix)

CosmicDreamer

Sonic Passionado
Lid sinds
29 januari 2005
Berichten
962
Locatie
Hasselt, Limburg, Belgium
ik heb de indruk dat de vocals het verdienen dat de begeleidende partijen iets wat meer pump hebben. Ik vind de arrangementen niet slecht, maar ze mochten misschien wat heter gemixed worden met een beetje ducking en maximizing en een stevigere beat, maar het nummer heeft wel vorm.
 

1V/oct

Crazy Diamond
Lid sinds
18 januari 2014
Berichten
970
Locatie
Amsterdam
Ik had in ieder geval dit deuntje bijna de hele avond in mijn hoofd... :D Ik vind het best klinken, zeker voor 15 euro. Als je voor dat geld een tekst en een zangpartij krijgt moet je niet gaan zitten zeuren dat het niet als Adele klinkt. Ik vraag me wel af: stel dit wordt een monsterhit, dan loopt zij binnen, toch? En niet jij...
 

Rezix

Ouwe rot
Lid sinds
20 oktober 2016
Berichten
935
Locatie
Leuven
zeker voor 15 euro. Als je voor dat geld een tekst en een zangpartij krijgt moet je niet gaan zitten zeuren dat het niet als Adele klinkt.


Beetje rare redenering, ze zingt gewoon vals met momenten maar voor 15 euro is het ok. Ik denk niet dat ze ooit gaat "binnen lopen".:D
 

3ddie

Belegen kaas
Lid sinds
5 april 2019
Berichten
855
Ik vind het een goede track, beetje poppy maar daar is niets mis mee. De vocalen vind ik op zich helemaal niet zo slecht, ik heb veel slechter gehoord. Ik deel wel de kritiek dat het wellicht net een beetje te dik op de muziek ligt waardoor iedere oneffenheid extra hoorbaar wordt. Hoe dan ook: aanstekelijke track. Knap gemaakt. :okdan:
 

seyor

Jeroen van Dijk
Lid sinds
9 augustus 2018
Berichten
334
Locatie
Oss
Lekker groovy nummertje, maar de zang past er op een of andere manier niet bij.
 

Dr van Lansberg

Moderator
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
10.936
Locatie
Amsterdam
Ik vind het absoluut een catchy nummer. Ligt lekker in het gehoor en het is een echte song (iets waar ik zelf nogal moeite mee heb om te maken :)). Over je track zelf heb ik weinig anders te zeggen. De mix geeft ruimte voor verbetering wat mij betreft. Ik vind hem wat aan de lichte kant. De vocal is al veel over gezegd. Ik zou daar twee dingen aan willen toevoegen. Wees niet bang om met een pitchcorrector aan de slag te gaan als ze niet helemaal op toon zit. Neem van mij aan dat een artiest als bijvoorbeeld Madonna ook echt niet wegkomt zonder correcties :). Het tweede dat ik erover kwijt wil, is dat ze zeker een mooie stem heeft (lichtelijk nasaal, OK) maar dat deze misschien minder geschikt is voor je track. Kan ook haar techniek zijn hoor. Ere past misschien beter een wat krachtiger, meer staccato manier van zingen bij.

Maar verder zoals gezegd een heerlijk catchy nummer. :okdan:

Mss moet je de stems eens in een dropbox zetten en zien wat de criticasters ermee doen :-)

Hear hear! En gooi de andere sporen er dan ook meteen maar bij.
 

torp

Influencer in spé
Lid sinds
30 oktober 2006
Berichten
1.882
Locatie
Amsterdam
Jammer, ik krijg die associatie niet uit m’n kop, het doet mij teveel denken aan “Don’t you want me” van The Human League. Het zal de stem zijn, of het accent, of het eind van de zin: “stay-ah-ah-ay”.
 
Top