• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

  • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 90 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Elektron Digitakt + PL-2s decksaver + metalen standaard

Status

basalphenaar

Member
Joined
Jan 14, 2017
Messages
5
Vraagprijs: 550 euro, kan opgehaald worden in Alkmaar.

Aangeboden: een Elektron Digitakt met officiële Elektron PL-2s decksaver (nieuwwaarde zo'n 50 euro) en metalen standaard (nieuwwaarde zo'n 40 euro). De Digitakt is in augustus 2018 gekocht bij Bax Music (er zit dus nog garantie op) en is nog in absolute nieuwstaat, er zit geen enkele beschadiging of kras op en de knoppen werken allemaal nog perfect. De Digitakt is voorzien van de laatste firmwareversie (1.11) waardoor je gelijk aan de slag kan met alle recente toevoegingen zoals scale per track, Overbridge etc.

Alle bijbehorende accessoires zijn nog aanwezig: de netvoeding, de USB kabel en de doos. Ook de aankoopfactuur is nog aanwezig.

Ik merk dat ik de Digitakt helaas maar weinig gebruik t.o.v. mijn Digitone, daarom doe ik 'm in de verkoop. Uiteraard kan de Digitakt bij ophalen uitgebreid getest worden.

IMG_0354.jpg


IMG_0355.jpg


IMG_0358.jpg
 
Status
Top