• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

M-Audio Axiom61 - Keyboard MIDI Controller - i.z.g.s. + originele doos

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

James Jetlag

Ingeburgerd
Lid sinds
13 januari 2015
Berichten
29
Locatie
Eygelshoven
Te koop aangeboden in zeer goede staat en met originele doos. 1e eigenaar, uitsluitend zorgvuldig mee omgesprongen. Niet-roker. Gaat weg i.v.m. aanschaf uitgebreidere controller.

Vraagprijs: 125,-




IMG_6735.jpg


IMG_6737.jpg


IMG_6743.jpg


ALGEMENE PRODUCTINFO:

De M-Audio Axiom 61 is een veelzijdig MIDI-keyboard dat zich via DirectLink met parameters in bekende DAW's, zoals Ableton, Pro Tools en Cubase verbindt. Hierdoor stuur je direct en gemakkelijk je software aan via je MIDI-keyboard. Je kunt alle faders, knoppen en pads toewijzen aan praktisch elke functie in je DAW. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. De aanslaggevoelige toetsen zijn semi-gewogen en het display is licht gekanteld zodat je alles makkelijk kunt aflezen.
  • Veelzijdig en handig programmeerbaar MIDI-keyboard.
  • 8 instelbare drumpads en 8 instelbare draaiknoppen.
  • Pluspunt:9 instelbare faders
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top