• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

2 (post)dubstep trackjes

just a dude

Well-known member
Lid sinds
24 juni 2018
Berichten
225
Ik ben geen fan van dubstep op een paar nummers na maar ik weet wel hoe het ongeveer moet klinken.
En wat mij meteen opvalt bij je 2de track(Greenfield) is dat je kick totaal geen impact heeft en je snare ook niet....je bass synth gaat lekker maar de rest van de drums is echt een slappe hap.
Dus daar is wat mij betreft veel tehalen!

Snare klinkt ook een beetje vaag voor mij past ie ook niet lekker bij het de rest.Alsof er een lazer geluidje in zit ofzo....
Maar ik mis de punch!:smeris:
 

SB-SIX

Well-known member
Lid sinds
3 januari 2013
Berichten
3.533
Ha dat is grappig, ik heb de kick van greenfields meerdere malen teruggedraaid omdat hij veel te veel punch had, als ik bijvoorbeeld luisterde in de auto. Op wat voor speakers heb je dit geluisterd?
Het is overigens niet mijn bedoeling om "dubstep" te maken a la skrillex, dat heet bij mij ook geen dubstep maar brostep. Maar wie weet heb ik 'm iets teveel teruggeschroefd.
 
Top