Marktplaats.nl oplichter: DropTheBeatZ

talkboxert

De man achter Exceeder
Lid sinds
9 augustus 2005
Berichten
679
Locatie
Amsterdam
Pas op voor gebruiker DropTheBeatZ op MP. Ik ben helaas slachtoffer geworden van zijn advertenties met nepfoto's van een TR-727, analog 4 en tr-09 die hij uit oude Ebay ads lijkt te hebben geplukt. U bent gewaarschuwd. Ik ga ff aangifte doen :stupid
 
Ai, balen.
Ik had twee weken geleden ook met hem van doen maar hij liet een steek vallen waardoor alarmbellen rinkelden.
Op verschillende manieren aan proberen te geven bij Marktplaats maar die zijn geloof ik drukker met blijven groeien dan zorgen dat het o.k. blijft, of wordt.
Als ik je kan helpen met correspondentie tussen hem en mij mag je me een pb sturen.
Succes!
 
Idem op 2dehands.be sinds het dezelfde interface heeft als marktplaats,het loopt nu over van scammers met gehackte accounts (met veel positieve beoordelingen) en vol phishing accounts die jagen op het hacken van accounts en de scammers laten verwijderen is heel moelijk.
 
Had die adv ook gezien en had het direct in de gaten. Kijk ook die stekker doos op de achtergrond, bij die tr727 adv. Maar er zijn veel meer dingen waardoor die adv's direct opvallen. Wat mij opvalt is dat er zoveel mensen reactie sturen naar zn Juno-60. Adv zijn alleemaal op de zelfde manier opgebouwd. Soms beetje ander verhaaltje.

https://www.marktplaats.nl/a/muziek...da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr

Kijk een Juno 106 van een jaar oud ;-) https://www.marktplaats.nl/a/muziek...da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top