• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland MC-909 drumcomputer

DungBeatle

Ouwe rot
Lid sinds
5 april 2015
Berichten
929
Locatie
Grimbergen, Belgie
Vraagprijs: 550 euro.

De super 16-track, 16-part multitimbral, 64-note polyphony drumcomputer/synthesizer/sampler van Roland. Sukkelt niet zoals de MC-808 met gemotoriseerde faders (want de 909 faders zijn gewone faders, veel robuster!).

Fantastisch, leesbaar scherm. Ook nodig vermits er verschillende editor functionaliteiten zijn die een groot scherm echt wel kunnen gebruiken: complete MIDI sequencer, sampler, complexe effects.

In propere staat met volgende (kleine) mankementen:

* 1 velocity pad reageert niet meer (kan via MIDI input omzeild worden). Werkte recent nog perfect, dus zal wel mits diepe onderhoud beurt op te lossen zijn.
* 1 klein rubber greepje op slider pot ontbreekt (heeft geen enkele impact op bruikbaarheid)
 
Back
Top