• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Stekkerdozen en voetschakelaars - ervaringen?

klinkske

vond een DRUMULATOR :)
Lid sinds
21 december 2007
Berichten
5.545
Locatie
Streek rond Herentals - België
Hoi

ik heb al jaren 2 stekkerdozen met voetschakelaar. Er is er echter een stuk (altijd power on) dus ik denk dat de relais overleden is.
Ik ga 'm niet herstellen, besloot te zoeken naar een deugdelijke(re) vervanger.
Ik vind een boel spullen oa op conrad.nl maar blijkbaar niet leverbaar naar België (idem als k in duitsland op amazon.de zoekn leveren ze niet)
Dus ik heb er dan maar elders 2 besteld die wel zouden geleverd worden.

Hebben jullie goeie ervaringen met deze toepasingen?
De overleden doos was deze:

https://www.groene-winkel.nl/websho...l-stekkerdoos-met-externe-voetschakelaar.html

deze is onbestelbaar:

https://www.amazon.de/Ehmann-0206c0...WO/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

dus werd 't deze met 5 jaar garantie:



https://www.conrad.nl/p/brennenstuh...udig-antraciet-grijs-randaarde-stekker-613393
 

marcuuu

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
24 juni 2002
Berichten
6.787
Locatie
<zh>
Deze zijn ook wel handig ;-)
 

Attachments

  • stekkerschakelaar-met-randaarde-53263.jpg
    stekkerschakelaar-met-randaarde-53263.jpg
    15,2 KB · Bekeken: 13

marcuuu

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
24 juni 2002
Berichten
6.787
Locatie
<zh>
Met een lampje er bij is het vaak troep.
 

Attachments

  • stopcontact-doorvoer-met-schakelaar-wit-met-randaarde-219974.jpg
    stopcontact-doorvoer-met-schakelaar-wit-met-randaarde-219974.jpg
    10,3 KB · Bekeken: 28

marcuuu

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
24 juni 2002
Berichten
6.787
Locatie
<zh>
Koop er ZONDER lampje in de schakelaar!
Ik heb er al meerdere weten uitbranden net aan dat lampje...

Cheers,
Exo. :mega:

Hoe ? Ik heb er een aan een scsi zip drive zitten en schakel ff aan als iets in wil laden of save. Echt relax dan staat dat ding niet heel de tijd herrie te maken. Heb er ook een aan pc speakers zitten ff schakelaar overhalen en heb geluid. Zo zitten er nog wel een paar. Had er vroeger ook een aan de magnetron. Ook relax dat er niet heel de tijd lampjes branden.
 

Steve303

aka WOLF
Lid sinds
13 oktober 2002
Berichten
1.612
Locatie
Gent - België
Ik gebruik stekkerblokken in samenwerken met afstandsgestuurde stopcontacten.
Ik heb het verdeeld over 3 kringen:
1) PC + beeldscherm, 1ste adat converter, 1ste midi interface, Yamaha AN1x (die dan als masterkeyboard dient). Dit is voor als ik eens enkel software wil gebruiken.
2) alle andere hardware.
3) studio monitors.
 

Steve303

aka WOLF
Lid sinds
13 oktober 2002
Berichten
1.612
Locatie
Gent - België
Ik heb gewoon modules die je het stopcontact steekt uit de doe het zelf zaak. Kunnen 2000 watt schakelen of zelfs meer. Ik heb het eens geprobeerd omdat het weinig koste en het me praktisch leek. Na enkele jaren nog geen problemen met gehad en heel tevreden van. Is van Chacon ofzo dacht ik. Voor de freaks bestaat er vast wel meer high end... .
 
Top