• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Eurorack (Noise engineering, Qu-Bit) + Mackie 1640i

BasMolenaar1

Stamgast
Lid sinds
26 oktober 2015
Berichten
167
Eurorack:
Noise Engineering Integra solum: 160,-
Qu-Bit Chord (black version): 300,-

Beide modules zijn zo goed als nieuw, zonder rash.

Overige:
Mackie Onyx 1640i studio/live FireWire mixer: 400,-

De mixer heeft geen schade op misschien hele kleine gebruikkerssporen na. Voor zover ik heb kunnen testen is er lichte ruis/kraak op sommige EQ knoppen, maar dit komt alleen voor bij het activeren of deactiveren van de EQ.
Op macbooks werkt de audio interface niet meer, maar heb dit niet kunnen testen met een windows besturingssysteem. Dit bij mij thuis testen is uiteraard geen probleem.
De mixer wordt geleverd met de orginele doos, rack ears en firewire kabel. evt. tegen een kleine bijbetaling ook een DB25 kabel ter beschikking.


ruilen opties:
Malekko voltage block
Xaoc devices Belgrad
SY0.5 (syncussion clone)
Make noise MMG
Intelijel Quadra expander
Mackie Onyx 1640i studio/live FireWire mixer
 
Back
Top