• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Roland V-Synth GT

Delta Music

Ingeburgerd
Lid sinds
12 Maart 2015
Berichten
74
Locatie
Sint-Truiden (B)
Roland V-Synth GT in zeer goede optische staat met meest recente software en in perfect werkende conditie.

Dit is de grote broer van de Roland V-Synth, eigenlijk zijn het 2 standaard Roland V-Synth's in één behuizing. Ook de Vocal Designer (de beste vocoder die er is) zit er standaard ingebouwd en kan ook samen met de synth engine gebruikt worden (de gewone V-Synth heeft geen ingebouwde Vocal Designer).

Meer info over de Roland V-Synth GT is te vinden op https://www.roland.com/nl/products/v-synth_gt en op http://www.vintagesynth.com/roland/vsynth.php

Er zijn lichte gebruikssporen aanwezig: op de zijkanten zijn er enkele kleine krasjes, dit is zo goed als onvermijdelijk omdat ze van plastic gemaakt zijn + op de Time Trip Pad is er een klein putje, maar dit heeft geen gevolgen voor de werking van de Pad.

Ik verkoop hem omdat ik al een V-Synth en twee V-Synth GT's heb en deze tweede V-Synth GT plaats heeft moeten ruimen voor een Sequential Prophet X.

De originele doos is niet meer beschikbaar en opsturen is dan ook niet zo eenvoudig (maar in theorie wel mogelijk mits meerprijs). Dus bij voorkeur op te halen in Sint-Truiden (B). Daar kan hij uiteraard ook uitgebreid getest worden.

V-Synth-GT-01.jpg
V-Synth-GT-02.jpg
V-Synth-GT-03.jpg
V-Synth-GT-04.jpg
V-Synth-GT-05.jpg
 
Back
Top