• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Soundcraft 22 MTK analoge mixer met audio interface op elk kanaal

Roonan

Lang lid
Lid sinds
15 oktober 2002
Berichten
2.256
Locatie
BH
Zo goed als nieuw in originele doos. Weinig gebruikt. € 449,-

Soundcraft Signature 22 MTK analoog mengpaneel
De grijze Soundcraft Signature 22 MTK is de zogenaamde multitrack-versie van de blauwe Signature 22. De USB-interface van deze mengtafel stuurt geen stereo-mix, maar alle 22 kanalen afzonderlijk naar uw PC of Mac. Ook kan hij 24 kanalen terug ontvangen vanaf de computer. Een onmisbare functie als u een live-opname van een band achteraf nauwkeurig wilt kunnen mixen, zodat de fans kunnen genieten van een zo strak mogelijk klinkende registratie. In alle andere opzichten doen de twee mixers hetzelfde, van de kenmerkende Britse kwaliteitsklanken tot de sterke behuizing en de uitgebreide functionaliteit.

Signature 22 MTK: Britse klanken

De bijzonder dynamische, stille en heel natuurlijk klinkende Ghost microfoon-preamps vormen samen met de Sapphyre equalizers de bekende 'Britse sound' van dit mengpaneel. Een mixer met het 'signature'-geluid van Soundcraft dus, die bovendien uitgerust is met hoogwaardige Lexicon-effecten en uiteraard een scala aan aansluitingen en regelingen. Opvallend zijn bijvoorbeeld de vijf aux-uitgangen, die u in staat stellen om vijf vloermonitoren aan te sluiten met elk een eigen monitor-mix, instelbaar met de aux-volumeregelingen die bij ieder kanaal aanwezig zijn.
 
Back
Top