• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
    Neem dan even contact met ons op.

Elektron Overbridge 2.0 (first look)

sjeff

Well-known member
Lid sinds
8 januari 2011
Berichten
632
Ik moet maar eens gaan investeren in een nieuwe pc zodat ik ook kan gaan overbridgen! Zoveel tracks tegelijk bouncen is echt ideaal :)
 

steven1

Well-known member
Lid sinds
29 januari 2013
Berichten
393
Locatie
Amsterdam
Kan iemand me helpen? Ik zit heb Overbridge 2.0.19 geïnstalleerd en mijn Analog four MK1 werkt met de laatste OS (1.40A). Als ik de Overbridge control panel open zie ik netjes het audio signaal binnen komen, maar als ik in Ableton het kanaal binnen wil laten komen is het oorverdovend stil. Wat doe ik fout? Voor alle updates werkte het als een zonnetje, maar ik werd erg hebberig van de laatste OS voor de A4 :p
 

Dave Mech

Well-known member
Lid sinds
20 Maart 2011
Berichten
1.215
Kan iemand me helpen? Ik zit heb Overbridge 2.0.19 geïnstalleerd en mijn Analog four MK1 werkt met de laatste OS (1.40A). Als ik de Overbridge control panel open zie ik netjes het audio signaal binnen komen, maar als ik in Ableton het kanaal binnen wil laten komen is het oorverdovend stil. Wat doe ik fout? Voor alle updates werkte het als een zonnetje, maar ik werd erg hebberig van de laatste OS voor de A4 :p

Vast al opgelost? Je zult ook de meest recente versie van OB moeten installeren. Dat is 2.024
 

Ytse

༼ つ ◕_◕ ༽つ
Lid sinds
16 december 2003
Berichten
2.561
Locatie
Rotterdam
Hoe werkt Totall Recall in Overbridge precies. Ben hierdoor al wat geluiden kwijtgeraakt door onbedoeld syncen. Wordt de data in de betreffende VST bewaard van een project in de onderliggende daw? Wat doet de re-activate knop?
 

TMT

Dutch Touch
Lid sinds
7 juni 2004
Berichten
225
Locatie
Den Haag
Mooie timing, net een nieuwe laptop gekocht.

Vraag; Wanneer ik alleen de Analog Keys gebruik voor opname, dan fungeert de AK tegelijk als audio interface? Ik heb nog geen audio interface namelijk, ben er nog niet helemaal uit met de aankoop...
 

kobuz

Well-known member
Lid sinds
11 oktober 2012
Berichten
1.619
Locatie
Eindhoven
Yup

Ik ben blij dat ik hier niet op heb hoeven wachten. Was wel verbaasd met het mailtje, dat heeft nog lang geduurd zeg. Ik heb een Analog keys en een analog rytm, maar blijf deze gewoon via mijn mixer binnen halen, te veel latency gehannes anders tov ander spul.
 

steven1

Well-known member
Lid sinds
29 januari 2013
Berichten
393
Locatie
Amsterdam
Heeft iemand toevallig nog de laatste Beta versie van overbridge beschikbaar en firmware 1.40 voor de analog four? Lang verhaal maar na de update werkt het niet meer (oude mac OS en niet goed gelezen). Heb Elektron gecontact maar zij hebben me OB 1 gegeven met firmware 1.15 en ik zit dus weer in het stenen tijdperk qua functionaliteit :(
Krijg niks beters van ze helaas. Iemand?
 
Top