Synthforum NAMM Nieuwsbulletin #1

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Na de ION komt Alesis met de Micron. Dit is een 8 stemmige mini versie van de Ion die compatible is met de Ion. Als extra hebben ze wat effecten toegevoegd. lees meer..

Kurzweil lijkt met zijn VA1 een krachtige VA machine neer te zetten met een overvloed aan knoppen. lees meer..

Mackie presenteert op de Namm zijn Onyx Series, compacte mixers.. die de huidige serie VLZ Pro mixers zal vervangen. De 1220, 1620 en 1640 zijn optioneel leverbaar met een FireWire I/O kaart. lees meer..

Tascam pakt uit met maarliefst 10 nieuwe producten. Naast Gigastudio 3.0 en een Final Scratch achtige DJ-Scratch-Controller is er onder andere een nieuwe Portastudio, een convolution reverb VST plugin en een volledig nieuwe DAW controller (met 25 moving faders). lees meer..

Ook Behringer laat van zich horen op de Namm. Nieuw is de B-Control.. een control surface a la Mackie-Control. Naast een unit met 8 faders is er ook een expander unit met 24 extra (eindeloze) potmeters voor het bedienen van softsynths etc. lees meer..


nammroundup1.jpg
Behringer B-Control / Virus voor Powercore / Tascam 2488

Een nieuwe impuls voor het TC Powercore platform komt van het Duitse Acces. Zij hebben namelijk de Virus beschikbaar gemaakt als plugin voor dit DSP Platform. Zowel VST (Mac/PC) als Audio Units (MacOS X) wordt ondersteund. lees meer..

Ook Yamaha heeft weer wat nieuws.. dit keer in rack-vorm. De I88X is een audio-interface die bedoeld is als uitbreiding op de 01x. Het bevat two pre-amps die geleend zijn uit de DM2000, 6 Line inputs, gebalanceerde analoge in- en uitgangen, Adat I/O met ondersteuning voor 96kHz signalen. De I88X is overigens ook als standalone interface te gebruiken. lees meer..

Roland presenteert een aantal nieuwe telgen in de welbekende Fantom serie. De X6, X7 en X8 hebben respectievelijk een 61, 76 en 88 (gewogen) toetsen aan boord. Verdere details over de specs zijn nog niet boven water, maar het lijkt zo op het eerste oog een verdere uitwerking van de 'Fantom S' te zijn. Ook is er nu de Fantom-XR.. een 1U hoge rack-versie van de Fantom. lees meer..

Terratec neemt Waldorf over. De professional audio tak van Terratec heeft (zo luidt het persbericht) zijn product-range uitgebreid met de producten van Waldorf AG. De eerste resultaten van deze nieuwe combinatie zullen op de NAMM al te zien zijn. lees meer..

Novation komt met twee grotere broers van de remote 25 audio extreme, namelijk de remote 49 en 61. Als extra is 'the Grand' aan de bijbehorende softwarebundel toegevoegd. lees meer..
 
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door rack attack
zou het kunnen zijn dat de drumgeluiden een soort kloon gaan zijn
van een TR-909? zou wel de max zijn

Ik heb begrepen dat de drums sounds samples zijn
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top