• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

eurorack: sputnik quad function/trigger en amp/env follower

G

Guest

Guest
quad function + trigger €225

zeer uitgebreide quad of dual envelope generator - door de schakelingen potmeter en cv inputs zijb zeer complexe envelopes te maken - perfect werkend en in zeer mooie staat.
minimale rack rash onder de schroefjes, als het er al zit. niets zichtbaars.

amp/env follower €125

audio input met versterker geschikt voor mic en line input, envelope follower met cv en pulse uit, alles (input, decay en treshold) is prima in te stellen voor optimaal resultaat.
perfect werkend en zeer mooi. hooguit enige rack rash onder de schroefjes, niet zichtbaar.


eventueel (in) ruilen:

makenoise dpo,maths2, endorphin grand terminal, gateway, verbos random sampling, sequence selector, touch key, vermona tai4, amsynths 5014, livewire dalek, doepfer a190-4
 

Attachments

  • sputniks.jpg
    sputniks.jpg
    87,7 KB · Bekeken: 82
sorry, vergeten: rook- en huisdierenvrij en verzending binnen NL (aangetekend) inbegrepen.
 
Back
Top