Senode sequencer app [iOS]

Furious5

ENOUGH ALREADY!
Lid sinds
19 december 2002
Berichten
4.938
Locatie
Primark City
Dit ziet er gaaf uit: sequences maken en on the fly de volgorde veranderen van de notes of het aantal steps! :okdan:

Gebruikt iemand deze? Is het een beetje bug free, draait het stabiel?

 
Heb naar aanleiding van jouw bericht eens gekeken wat het in houdt. Lijkt mij een alleraardigste app te zijn, ontwikkeld door een Duitse drummer in zijn vrije tijd (vind ik persoonlijk overigens wel één van de charmes van menige app onder iOS).

Op het Audiobus Forum is een thread met daarin bijdragen van de developer: https://forum.audiob.us/profile/comments/8411/sebastianarnold en https://forum.audiob.us/discussion/22342/senode-graphical-step-sequencer/p1

Met name op de laatste pagina van die thread kun je lezen dat menige gebruiker ervan een beetje teleurgesteld is dat er niet subiet updates van verschijnen. Dat is wellicht weer het nadeel van een niet professionele app developer, dat duurt in de regel een beetje langer. Net zoals de site van die app ook niet echt overloopt van de info, al las ik wel dat de app intern een help-functie heeft.
 
Ja ik ben ook afgehaakt, het idee is erg cool.. Maar hoe neem je automation op voor externe AU midi synths? dat kan dus niet...

Ik probeer niet teveel apps te kopen, is niet makkelijk want ze zijn over het algemeen vrij betaalbaar. Maar alleen als echt heel gaaf zijn trek ik m'n portemonnee. Teveel apps leidt me af, dan kan ik niet meer focussen op er echt mee te leren werken..

Gisteren heb ik wel Synthmaster One gekocht, de intructieprijs van 17,- geldt tot eind juni. Deze synth klinkt erg goed...

Nu alleen nog een goede iOS DAW zoeken.. Ik heb enkel BeatMaker 3, en die werkt niet lekker: te donkere 'flat' GUI, te kleine knoppen, scherm met teveel opties, pop up menu's als je per ongeluk dubbel tapt. Superonhandig te bedienen als je bv in een rijdende trein zit..
Ik render nu alles naar Caustic, die app is echt rock solid. Heel veel features en een perfecte UI voor een tablet....
 
Niet echt een DAW als Cubasis (die af en toe in de aanbieding is, nu ook dacht ik) maar een app als AUM werkt echt wel lekker: http://kymatica.com/Software/AUM

Is overigens sinds een paar weken een alternatief in de vorm van Apematrix van Apesoft: http://www.apesoft.it/apematrix/ Kon het niet laten hem alvast aan te schaffen voor de introductieprijs om hem vervolgens nog niet te gebruiken :o:

Waar men op het Audiobus forum nogal los gaat wat sequencer betreft is de app StepPolyArp: http://dev.laurentcolson.com/steppolyarp.html Heb hem zelf niet aangeschaft maar op betreffende forum kun je echt wel een paar uurtjes rondbrengen wanneer je alles wilt lezen wat daarover wordt geschreven.

Niet te veel apps aanschaffen komt me bekend voor :D
 
Back
Top