• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland JX-3P + PG200 + Expansion + Case

MoodyBlue

Nieuwkomer
Lid sinds
1 Maart 2018
Berichten
10
Roland JX-3P met PG200, MIDI Expansion & Case. Polyfone analoge synthesizer in prachtige staat, zowel technisch als optisch. Een collectors item, vanwege de originele PG-200 en flightcase. De synth is uitgebreid met de bekende Organix/River MIDI expansion, waardoor synth volledig MIDI-bestuurbaar is geworden (CC's ontvangen en verzenden), de PG-200 gelijktijdig met externe MIDI input gebruikt kan worden, en de synth op velocity reageert. Het instrument functioneert perfect en is uitstekend onderhouden. Recent gecalibreerd, schoongemaakt, verse geheugenbatterij gekregen, en van nieuwe condensators voorzien (voeding).

Prijs 1100,- euro

Ophalen in omgeving Arnhem.

ps. High-res foto's kan ik op verzoek toesturen.
 
In de bijlage enkele foto's
 

Attachments

  • pic4_lores.jpg
    pic4_lores.jpg
    59,2 KB · Bekeken: 118
  • pic1_lores.jpg
    pic1_lores.jpg
    52,3 KB · Bekeken: 116
  • pic3_lores.jpg
    pic3_lores.jpg
    47,3 KB · Bekeken: 115
  • pic2_lores.jpg
    pic2_lores.jpg
    43,1 KB · Bekeken: 119
Back
Top