Opleidingen muziek productie op TV

DungBeatle

Ouwe rot
Lid sinds
5 april 2015
Berichten
929
Locatie
Grimbergen, Belgie
Hey,

Gisteren avond in de laatste aflevering van de Leeuwenkuil (Belgische TV, https://www.vier.be/leeuwenkuil) was er een jonge man die zijn firma voorstelde.. Musicasa.

Deze firma geeft opleiding muziek productie, en concentreert zich op het technische (hard & software).

Zo te zien aan hun website zijn ze ook in Nederland actief.

www.musicasa.be
www.musicasa.nl

HTH (= Hope This Helps)

PS. Ik heb geen enkele relatie/ervaring met de firma of personen erachter.. heb gewoon het TV programma gezien en dacht "Hey, mijn synthforum broeders zouden dit wel interessant kunnen vinden"
 
Klopt, kwam hun ook al tegen op de Dancefair! Blijkt uiteindelijk dat zij enkel workshops geven in Nederland en hun opleiding alleen in Belgiƫ is als ik het goed begreep. Elke zaterdag zou je dan een les krijgen van 8 uur lang met max 10 of 8 personen meen ik mij te herinneren.

De stand recht achter hun was van Music Production Academy welke in Rotterdam zit, 1x per week 3u les en heeft elke dag een andere klas. Kwam wat flexibeler over op mij, deze maand begint een nieuwe lichting (zit zelf aan te denken om September te beginnen, twijfel nog tussen Hardstyle Course of Full Course).

http://www.musicproductionacademy.com

Schijnt dus ook studio's te verhuren met een Prophet en Virus (welke ze bij hun hadden op de DF)

Welke ik ook tegenkwam op de Dance Fair;

SAE bestaat ook nog in Amsterdam, super interessant en helemaal de apparatuur in hun studio's (SSL). Alleen praten we hier over een hele andere prijscategorie. http://www.sae.edu/nld/

Abbey Road denk dat iedereen dit wel kent toch? https://abbeyroadinstitute.nl/


Iemand al ervaring met een van deze scholen of nog tips?
 
Back
Top