Homerecording.be stopt ermee.

Wat jammer. T lijkt wel synthforum.be.
Nooit geweten dat t bestond.
Ik vroeg me al af waaom er steeds meer Belgen spullen te koop aanbieden op synthforum.nl.
Ik hoop dat al de info nog te lezen blijft, t ziet er iig gezellig uit in tegenstelling tot de GS.
 
Jammer dat het ophoud, maar ik begrijp het ook wel. De laatste tijd waren er ook veel onzin posts met allerlei oplichtingsdingen.
Wel goed om te lezen dat de informatie beschikbaar blijft, want er valt veel te lezen.
Mocht een van de moderators van Homerecording meelezen: Dank jullie wel voor alles wat jullie de afgelopen jaren hebben gedaan. Ik heb veel geleerd, gewonnen, verdiend en dat ook terug proberen te doen. Het ga jullie goed.
 
Ik heb de moderators van homerecording proberen bereiken, maar dit is niet gelukt.
Zitten er moderators van homerecording hier op synthforum? Indien ja, kan je even een pb sturen hier op synthforum? alvast heel erg bedankt!
 
Is hier nog reactie op gekomen? Ik zie dat HR.be uit de lucht is... Ik gebruikte dat nog regelmatig als naslag voor info over akoestiek. Het zou eeuwig zonde zijn als deze info nu helemaal weg is!!!
 
Ja het forum was al een poosje dicht, het was al doodgebloed zeg maar. Maar de site werd in de lucht gehouden als naslag en dat is nu dus ook niet meer zo :(
 
Laatst gewijzigd:
"Gelieve de inhoud van deze pagina niet te kopiëren. Verwijs anderen liever door naar hier." :D
 
Hoi
Is er ook een synthforum of homerecrding achtige site in belgie? Ik vind het ook erg jammer dat Homerecording.be niet meer besta :-(
 
Dag synthforumleden. Ik vond toevallig deze oude thread over het verdwijnen van homerecording.be. Voor wie de schat aan informatie daarop nog wil terugvinden, heb ik goed nieuws.

Homerecording.be wordt niet meer gehost, maar je kan het forum nog terugvinden en er zelfs nog in navigeren via deze link naar de homepage: homerecording.be | de geluidsopname en muziekproductie community

En via deze link zie je alle subforums:
homerecording.be forum - de homerecording en muziekproductie community

Dat is het werk van Wayback Machine, een automatisch internetarchief waarop je verdwenen websites kan terugvinden. Ik heb het niet getest, maar ik vermoed dat zowat het hele forum homerecording.be bewaard is gebleven als doorzoekbaar archief. Het werkt wel traag, heb ik gemerkt.

Ik was zelf lid van homerecording.be (onder dezelfde avatar Pierke) en vind het ook jammer dat het gestopt is. Vooral omdat het een echte community van pro’s en amateurs was en dat vind ik in Facebookgroepen toch veel minder terug. Maar ik weet dat de ploeg erachter veel tijd en ook wel geld moest steken in het onderhouden en modereren van het forum, zonder nog te spreken over de projecten en de offline evenementen, en zoiets stopt ooit. Ik heb dus alle begrip voor de beslissing.

Ik ben wel muzikant, maar ik speel geen synths - edoch ik heb me hier even geregistreerd om jullie dat te komen vertellen. Hopelijk hebben jullie er wat aan.

Benieuwd of ik hier nog andere oud-homerecordingleden ga tegenkomen. Exoterrestrial heeft me al begroet :-)
 
Back
Top