• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

NEKO XXL OPEN LABS TE KOOP

Krasje

Nieuwkomer
Lid sinds
14 februari 2018
Berichten
10
De Neko XXL van Open Labs wordt aangedreven door Intel Core i5-processor en met behulp van een 15-inch touchscreen 61 ingebouwd QWERTY toetsenbord, zwarte en witte toetsen en draait Windows 7 OS, is de GEN6 NeKo XXL een klasse van multimedia-instrument. NeKo XXL is speciaal ontworpen met toetsenbord speelbaarheid en maximale functionaliteit van de studio.

Open Labs heeft meer dan 200 wereldklasse virtuele instrumenten en effecten, met duizenden voorinstellingen, opgenomen met vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor derden plug-ins en toepassingen.

Alles-in-een oplossing, van Pro Tools voor Nuendo, inheemse instrumenten Komplete aan Spectrasonics Omnisphere, Neko XXL doet het allemaal met gemak.

Bump MP
Neko XXL is uitgerust met de nieuwe Bump MP geïntegreerde trommel module, ontworpen om de gebruiker te maken van beats en leiden tot een geluid, de lus of het monster in real-time. Verbeterd met een speciale versie van de Open Labs van Guru van FXpansion, belangrijkste kenmerken van de MP Bump zijn: (16 plus 1) volledig toewijsbare pads, nota herhalen, vaste niveau fader, transportknoppen, chromatische modus, houd, pad tune, meerdere groove voorinstelling en acht motoren met 24 patronen per motor. Hierdoor kunnen ook maximaal 512 stap reeksen per patroon.

Mix/bewerken
NeKo XXL is ook uitgerust met het nieuwe controlemechanisme van de Open Labs Mix/Edit. De mixer sectie bestaat uit meerdere volledig toewijsbare besturingselementen, met inbegrip van: (8) encoders, (8) verlichte toetsen, (8) faders, (X4) banken (totaal van 128 kanalen) en (1) Hoofdvolume fader. De sectie bewerken bestaat uit meerdere, volledig toewijsbare besturingselementen, met inbegrip van: (8) encoders, (1) LCD-scherm (voor encoders), knoppen (4) en (4) banken (totaal 32 regelparameters).

Alpha II
Exclusief voor NeKo XXL is de vernieuwde, volledig mappictogram Alpha II-Panel, waarmee de gebruiker om te controleren elke parameter die zij wensen door snelkoppelingen en speciale functies die zijn ontworpen om te stroomlijnen werkstroom en een verhoogde productiviteit te configureren. Ook inbegrepen zijn dat twee Phantom powered voorversterkers naast de acht invoer/uitvoerbewerkingen.

NeKo XXL heeft de meest relevante en boeiende geluiden inclusief: Open Labs The Master serie bibliotheek geproduceerd door multi-platina producent Mr. Porter (Denaun Porter).

Plug-ins
Riff is een volledig nieuw concept in het virtuele instrument hosting. Riff is geschreven uit de grond omhoog door Open Labs, en omvat levende prestaties en studio productie kennis verzameld van een aantal werelds top artiesten, ingenieurs, componisten en producenten.

Riff is een multi-effect en multi instrument rack voor muzikanten en sound designers. Het is ook een VST-host die wordt uitgevoerd als een standalone toepassing.
De geavanceerde functies omvatten: Live besturingselementen, waarmee de gebruiker naar een willekeurig aantal virtuele besturingselementen in real-time kunnen worden toegewezen aan verschillende effecten en andere parameters maken. Geavanceerde intelligentie kan een willekeurig aantal virtuele domeincontrollers voor het manipuleren van een willekeurig aantal andere virtuele controllers, automatisering voorziet met virtuele instrumenten en effecten. ReWire voorziet deze krachtige host-toepassing moet worden gebruikt binnen een DAW-programma.

Riff kan een gebruiker voor het streamen van de ASIO of VST ingangssignaal door ketens van individuele VST-effecten, zodat u uw Open Labs instrument als een real-time multi-effect processor kunt.

Het kan een gebruiker verschillende instrumenten te bespelen VST op hetzelfde moment. U kunt lagen verschillende instrumenten om het maken van complexe geluiden. Of, gebruikers kunnen het spelen van instrumenten op verschillende MIDI-kanalen: de computer verandert in een multi-timbrale klankbron.

Open Labs Riff is de standaard in VST hosting. Split, laag en ketting VSTs in elke configuratie die u wenst.

Beheer elk geluid
MimiK toetsenbord software zal het klonen van de geluiden van de toetsenbord- of hardware klankmodule voor elke MIDI in uitgerust. Zet alle uw geluiden over in de NeKo.

Superieure ondersteuning
Open Labs instrumenten zijn uitgerust met Firewire, USB, PCI EXPRESS en een Ethernet-poort, waardoor toegang tot het Internet via een breedbandverbinding. Open Labs technologiesteun kunt inloggen op uw systeem, en Open Lab online technici op afstand kunnen bekijken en diagnosticeren van elk onderwerp.

FEATURES
Meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige geluiden
15-inch touchscreen voor handen op control van een software-parameter en twee knop touchpad
Mix Edit paneel met 8 bankabele (32) faders en 8 programmeerbare rotary encoders. Hobbel MP 4 x 4 snelheid gevoelige drum pad interface
61-key semi-gewogen, synth-action keyboard met na aanraking
Alpha 2 paneel voor aangepaste besturingselementen van DAW
Uitgebreide I/O staat tot 24 bit/96 KHz audio met 8 in / 8 uit met inbegrip van 2 fantoomvoeding-microfoonvoorversterkers met instrument ingangen, S/PDIF i/o- en MIDI i/o-
Intel Core i5, 4 GB RAM, 2TB harde schijf, CD/DVD-brander van dubbel-laag
6 USB 2.0-poorten (2 externe/2internal), 1 1394 Firewire-poort, 1 DVI-Video-poort, 1 Ethernet-poort, Internet klaar.
QWERTY-toetsenbord
Open Labs Platinum Support Services
Desktopbeheer op afstand via Internet naast telefoon en e-mail.

SPECIFICATIE Keyboard: 61-key semi-gewogen synth actie toetsenbord (World class Fatar technologie)
CPU: Intel Core i5
Geheugen: 4 GB @ 1333mHz
Expansion Slots: 1 5,25-inch Dual-Layer DVD-RW brander (8,5 GB/schijf)
Audio i/o: Hoge prestaties Audio i/o-kaart met lage Latency & 24-bits / 96kHz professional
2 microfooningangen met Phantom Power
6 evenwichtige ¼" ingangen
8 evenwichtige ¼" audio-uitgang
2 in- en uitzoomen digitale coaxiale
1 woord klok i/o-
1 hoofdtelefoonaansluiting met volumeregeling
Opslag: 2 Terabytes 7200 RPM (uitbreidbaar tot 8 TB)
Drive: Hoge snelheid Dual-Layer 8.5 GB/schijf CD en DVD-brander
Controle SurfacesBump MP Drum ModuleMix/bewerken ControllerAssignable Alpha II controle ModulePitch Bend- en modulatie wielen
Trackpad met 2 buttonsBuilt-in QWERTY-toetsenbord

Weergave
Interne 15-inch Color Touch Screen LCD hoge resolutie (1024 x 768)
Externe DVI-poort voor het uitvoeren van dubbele monitors of een video projector
Verbinding
MIDI In / OutSustain en expressie ports4 USB 2.0 ports1 FireWire 400-poort
1 gigabit (10/100/1000) Ethernet port1-hoofdtelefoonaansluiting met volumeregeling
Software
Open Labs Riff
Reaper
Guru with mister Porter SoundsOpen Labs mFusionMimiKPREMIUM fabriek geluid bibliotheek V6: duizenden geluids voorinstellingen geinstalleerd met inbegrip van de echte piano's, Sylenth, Digital Sound Factory Proteus 2000, MoPhatt, virtuoos, Planet Earth, Extreme leiden, Wusik Station v6, Denaun Porter Master Series , 3 g geluiden, zuiverheid, BreverbLE, Paragon
Meegeleverde accessoires: Power kabel, Snelstartgids, Allen Wrench

Voeding:
500 Watt voeding, Whisper ongestoord koelventilatoren (interne Chassis, Processor & voeding)

Afmetingen: 46"(W) X 20"(D) X 7"(H)
Gewicht (basisconfiguratie) 46 lb.

Prijs: € 3500,- inclusief op maat gemaakte Flightcase van Kiro
 

Attachments

 • Neko XXL 1.jpg
  Neko XXL 1.jpg
  64,7 KB · Bekeken: 73
 • $_84-3.JPG
  $_84-3.JPG
  16,4 KB · Bekeken: 57
 • $_84-2.JPG
  $_84-2.JPG
  11,6 KB · Bekeken: 53
 • $_84-1.JPG
  $_84-1.JPG
  23,3 KB · Bekeken: 55
Top