• De uitslag van de Synthforum Contest 2021 is bekend!
    De resultaten zijn hier te zien.

  • Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

Synthforum Contest 2017: Aankondiging & spelregels > > Er kan gestemd worden!

Status

Dr van Lansberg

Trust me. I'm a doctor
Staff member
Lid sinds
18 februari 2011
Berichten
10.759
Locatie
Amsterdam
Synthforum Contest 2017: Aankondiging & spelregels > > Er kan gestemd worden!

Synthforum Contest 2017 - De 16e editie!

Het is weer zover: de Synthforum Contest gaat van start. Dit jaar voor de 16e keer. Ook dit jaar kun je als lid van het Synthforum weer je beste track van het afgelopen jaar insturen. In januari start het stemmen en beslissen jullie samen wat uiteindelijk de "Beste Synthforum track van 2017" is geworden! De winnaar geniet uiteraard eeuwige roem en respect van de gehele Nederlandstalige synthesizer gemeenschap.

Alle muziekstijlen zijn geoorloofd, zolang je maar gebruik maakt van synthesizers of aanverwante instrumenten. Doe je ding, of doe niet je ding, als het je maar die eerste plek op levert! En natuurlijk is elke andere plek ook toegestaan.

Ten opzichte van de voorgaande jaren hebben we een belangrijke wijziging doorgevoerd. We hebben de keuze gemaakt om alle tracks op hetzelfde moment vrij te geven. Dat moment is zondag 24 december. Je hebt dus een prima excuus om kerst niet met je schoonfamilie te hoeven doorbrengen. Drie weken later begint het stemmen. De stemperiode hebben we terug gebracht naar 1 week! in totaal zijn er dus 4 weken om de inzendingen te beluisteren. Houd daar rekening mee.

Voor deelname geldt onderstaand reglement:

Inzenden: Vanaf nu!
Uiterste inzenddatum: zaterdag 23 december om middernacht. daarna is inzenden niet meer mogelijk!

Beluisteren en beoordelen: vanaf zondag 24 december

Stemperiode: Zondag 14 januari 2018 tot en met zaterdag 20 januari 2018 middernacht

Uitslag: Zo snel mogelijk daarna


Hoe kun je meedoen?

1. Je moet op dit moment reeds lid zijn. Het is nadrukkelijk niet toegestaan nieuwe accounts aan te maken om deel te nemen.

2. Maak een nieuwe thread aan in het subforum "Inzendingen Contest 2017", vermeld in het onderwerp je Forumnaam en de titel van de track in de volgende vorm: [Forumnaam] - [Titel van de track]. Mocht je de behefte voelen, dan kun je je eventuele artiestennaam of een samenwerking weergeven in je openings post.

3. Upload je track in mp3-formaat rechtstreeks op het forum. Dit doe je via de optie "beheer bijlagen" (de paperclip) in de berichtenopties. Let op: Je hebt dit jaar 20 Mb ter beschikking. Bestanden die groter zijn, kunnen helaas niet worden verwerkt. Soundcloud- of YouTube links zijn dus niet toegestaan en zullen dan ook worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen en andere links.

Als je in het verleden veel bijlages hebt gepost, kan het zijn dat je minder dan 20 Mb tot je beschikking hebt. Vraag in dat geval even aan een moderator om specifieke bijlages te verwijderen zodat je voldoende ruimte hebt.

4. Elk lid mag 1 track posten. Je eerste inzending is definitief. Controleer dus goed op eventuele fouten in je opname of export voordat je je track plaatst. Elke stijl of duur is toegestaan.

Let op: Alleen tracks die als bijlage zijn gepost, dingen mee! Inzendingen worden eerst door het modteam bekeken en goedgekeurd alvorens deze zichtbaar worden gemaakt voor iedereen.


Regels voor het stemmen (vanaf 14 januari)

1. Het stemmen gaat dit jaar net als bij de vorige contest. De track met de meeste stemmen op 20 januari is de "Beste Synthforum Track van 2017" geworden.

2. Iedereen, dus ook niet-deelnemers, kan per inzending een stem uitbrengen. Stemmen kan vanaf 14 januari door op de stem-knop te klikken in de openings post van het betreffende draadje.

3. Je kunt dus op zoveel inzendingen stemmen als je wilt. Verder kun je uiteraard gewoon posten in die threads om complimenten te geven of vragen te stellen. Het is niet toegestaan om bewerkingen van tracks, eigen bijdrages of andere bijlages in andermans draadjes te posten.

4. Eenmaal uitgebrachte stemmen kunnen niet worden ingetrokken. Denk dus goed na voordat je op de stem-knop klikt. Stemmen op jezelf is niet mogelijk. De forum-software vraagt niet om een bevestiging voordat je een stem uitbrengt. Dus let op met klikken.


Net als voor het meedoen, geldt voor het stemmen dat je nu al lid moet zijn om straks te mogen stemmen. Tevens geldt dat je meer dan 1 post moet hebben geplaatst. Eventuele ongeldige stemmen zullen dan ook niet meetellen voor de einduitslag.

Tot slot:

- Om alles overzichtelijk te houden is het niet toegestaan dat er tijdens de contest discussies worden gestart omtrent de contest of de reglementen. Alleen discussies ten behoeve van inzendingen zijn toegestaan.

- Accounts aanmaken om extra stemmen te kunnen uitbrengen, heeft geen zin. Aan het eind van de contest zullen ongeldige stemmen automatisch weggefilterd worden.

- Ook dit jaar zullen er moderators zijn die aan de contest meedoen (en het liefst tot aan de einduitslag). Als dit voor jou niet acceptabel is, overweeg dan of je wel mee wilt doen.

- Ondanks het te verwachten aantal inzendingen is het voor iedereen leuk als zijn of haar inzending door de andere inzenders beluisterd wordt. Uiteraard is het geen verplichting, maar het zou mooi zijn als je tijd kunt vrijmaken om alle inzendingen te beluisteren.

- Voor vragen en/of opmerkingen (via PB) zijn de volgende moderators beschikbaar (in alfabetische volgorde):

debob
Dr van Lansberg
MatthewLeBlom
Von Naphoven

Bedenk dat moderators ook net mensen zijn waardoor een antwoord misschien niet altijd op korte termijn kan worden gegeven.

- Deelnemende moderatoren zullen zich niet bezig houden met de telling van de stemmen.

- Mocht zich een situatie voordoen waarin dit reglement niet voorziet, dan geldt de uitspraak van de moderatoren van het Synthforum.

Veel succes, maar vooral ook heel veel plezier met de 2017 editie van de Synthforum Contest!
 
Laatst gewijzigd:
Status
Top