• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

  Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Soundcraft Ghost Parts

matrixxx

Ouwe rot
Lid sinds
30 oktober 2001
Berichten
3.881
Onlangs een Soundcraft Ghost overgenomen en deze gedemonteerd voor onderdelen om een andere Ghost op te lappen. Ik heb nog zat onderdelen over, van knopjes, faders, in/output boards en de channelstrips.

LET OP! Ik heb alle kanalen getest en er kraken veel potmeters en faders dus dan weet je dit alvast dat ze echt aandacht nodig hebben.

Wat ik niet heb is een meterbrug en voeding en de metalen behuizing (24 LE versie) gaat aankomend weekend naar de stort.

Prijs per onderdeel vind ik moeilijk vast te stellen gezien ik dit nooit te koop heb zien staan maar laten we zeggen het duurste onderdeel 20€ om me toch aan de regels te houden.

Verzenden is mogelijk, kosten en risico voor de koper.
 

Attachments

 • 2017-07-24 18.51.45.jpg
  2017-07-24 18.51.45.jpg
  92,1 KB · Bekeken: 6
Top