• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Opruiming tegen bodemprijzen: SY22, Virus, TC Electronic, Blue, ...

mediaventures

Ingeburgerd
Lid sinds
16 juli 2006
Berichten
43
Locatie
Gent, Belgie
Tijd om eens wat dingen weg te doen die hier al al te lang ongebruikt staan. Soms scheelt er wel iets kleins aan, maar de prijzen die ik ervoor vraag zijn dan ook geen vergelijk met de normale tweedehands prijzen.

Bieden mag op alles, ruil ben ik enkel eventueel geïnteresseerd in een oude racksampler, een s900 of s300 of iets dergelijks.

:okdan:


Access Virus Rack - 150€

De rode rack. Hier en daar een kleine kras en de adapter is niet meer 100%. De laatste twee maand loopt hij zonder problemen, nadat de adapter werd gereviseerd door de Soundfactory. Toch, vanwege zijn ouderdom, een ontbrekende knop en het occasioneel slecht contact met de adapter, voor een bodemprijs. Sla je slag!


Yamaha SY22 - 80€

Coole vector/FM-bak. Enige probleem is dat de edit-knop niet meer werkt. Nu was dit sowieso al geen bak om zonder editor te benaderen, en zijn er nog steeds goeie software editors beschikbaar. Daarnaast werkt de joystick ook nog prima, dus kan je er zeker ook wel mee performen.
En ook hier opnieuw, bodemprijs, ben ze nog niet zo goedkoop tegengekomen hier.


Blue Spark - 75€

Mooie microfoon, visueel opvallend, maar belangrijker, klinkt erg goed voor z'n prijs. Komt met originele doos, shockmount en popscreen.
Sound on Sound Review
De focus knop is eruit, misschien te fixen voor de handige mensen onder ons. In elk geval: opnieuw een bodemprijs, nieuw gaat hij nog voor 170€!


TC-Electronic BMC-2 - 125€

Monitor-controller, DAC en koptelefoonversterker in één. Nieuw gaat hij nog steeds voor 300€ zie ik, dus voor minder dan de helft van de prijs. In goeie staat, goeie DA conversie, handige monitorcontroller met functies voor mono en mid/side luisteren.



Faderfox LV1 - 40€

Oude, maar heel erg degelijke ableton-controller. Zag ze nog vaak opduiken in sets van bv. Soulwax. Helaas is de track/slot-draaiknop afgebroken, maar ook daarzonder nog steeds heel wat functionaliteit in dit bakje. Opnieuw, bodemprijsje!



Midi Solutions Beat indicator - 50€

Klein bakje die midi-info ontvangt en vervolgens een visuele click kan uitsturen. Interessant alternatief voor in-ears met click.


M-audio Oxygen 25 mk4 - 40€

Goeie keyboard controller, in perfecte staat.


Behringer Ultra DI-Pro - 40€

DI met 4 inputs van Behringer.


Korg Nanopad2 - 25€

Controller met pads en xy van Korg.
 
Back
Top