• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

M-Audio Keystation PRO88, Behringer UMA25s, Warwick RockBag 2HE,

roland_roskam

Ingeburgerd
Lid sinds
30 december 2005
Berichten
65
Locatie
Dinxperlo
M-Audio KeyStation Pro 88 - €325

Keystation Pro 88, an 88-note, hammer-action, velocity-sensitive USB keyboard.
The classcompliant Keystation Pro 88 can easily integrate with PC and Mac computer music environments.

It can be used play virtual instruments, external MIDI hardware synthesizers, sound modules, drum machines and samplers. The Pro 88 offers true plug-andplay functionality via class compliancy in Windows XP and Mac OS X. Simply plug in the USB cable to begin installationno driver is required. Your Keystation Pro 88 is more than just a professional keyboard, it is a MIDI controller that gives you hands-on access for control of multiple MIDI parameters, such as MIDI Continuous Controller data (or CCs), RPN/NRPN data, MIDI Bank Change LSB and MSB, and Program Changes on 16 different MIDI channels. You can easily control your studio using only the Keystation Pro 88.

Zoals de tekst hierboven al vermeld. Een 88 toetsen, Hammer-action. aanslaggevoelig toetsenbord. Met ontzettend veel controllers en zelfs een functie waarbij je de schuifcontrollors kunt gebruiken als 'Drawbar' (a là Hammond). De functie 'spiegelt' als het ware de functie. Helemaal naar boven is 0 in plaats van de maximale waarde (127).

Het is een erg fijn toetsenbord, ik doe deze weg omdat ik weer met mijn 'gewone' gear (Hammond &ampamp Roland) op stap ga. Deze heb ik tijdelijk aangeschaft om 'snel' te beschikken over alle geluiden zonder alles mee te hoeven slepen.

Er zit een oer -gelijke flightcase om heen met vier vlindersloten en twee handvatten. Wel verstandig om deze opnieuw te bekleden aan de binnenkant. De case past er omheen, maar je hebt nog ruimte n de breedte over. De case kan zelfs dienen als extra podiumdeel :-) Ook kun je er voor kiezen om het keyboard in de case te laten zitten. Je zet dan eenvoudig de complete set op een standaard (voor de snelle beslisser doe ik erbij) en dan hoef je alleen nog maar de het bovenste gedeelte eraf te halen.

Wegens het gewicht alleen ophalen.

+ M-Audio Keystation Pro 88
+ stevige flightcase (RSS)
+ stofhoes (ODY USA)
+ x-standaard (BSX)
+ handleiding (geprint)
+ footswitch (Studiologic/Quiklok ps-15)
+ USB kabel

Dit alles voor maar €325!

output_qVczQi.gif

Behringer UMA25s - €65

U zult altijd in het midden van de spotlights staan met deze opvallende rode USB/MIDI controller. Niet alleen de looks van deze controller maar ook de goede prestaties en de lage latency maken van deze Behringer UMA25s USB/MIDI controller een must-have in de studio maar ook zeker bij live optredens. U hoeft de controller alleen aan te sluiten, een sound te kiezen en de rest komt vanzelf als u gaat spelen.

Dankzij de 25 zeer nauwkeurige toetsen kunt u alle soorten muziek maken. Alle software die u nodig heeft kunt u gratis van de site van Behringer downloaden. Hierdoor kunt u ook op meerdere computers aan de slag met deze controller. Alle knoppen zijn zeer duidelijk en op het LCD-scherm ziet u direct welke modus is geactiveerd.
Danzkij de toevoeging van een fader en diverse rotary encoders (draaiknoppen) heeft u nog meer mogelijkheden om te implementeren in uw software, zodat u de muis amper meer nodig heeft en u de feel behoudt van een echt keyboard.

Het keyboard bevat ook over een eigen geluidskaart! Of te wel, u kunt van uw laptop een volwaardige DAW maken waarbij zelfs een clicktrack mogelijk wordt voor live gebruik. Hierbij kan ik u assisteren.

Alles is er nog. Inclusief de originele installatie programma's en energyXT2. Ook de dikke handleiding ziet er nog bij.
Het apparaat laat zich heel eenvoudig installeren. De drivers zijn alom bekend.
Het keyboard is USB powered. Geen gezanig met batterijen. Tip: wil je toch gebruik maken van de 'ouderwetse' midi, dan kun je ook een powerpack (bijv. Action) aansluiten.

Headset is slechts uit de verpakking geweest om te kijken wat het is. De draagband van het keyboard eveneens. De draagband van de gigbag zit nog vast met een papiertje. Zelfs de originele doos is er nog!

Je krijgt er ook een Powerbank bij!

output_G1aecd.gif

Dit handige keyboardje (in de originele verpakking!) met erg veel mogelijkheden voor slechts €65

RockBack by Warwick - €55
Twee eenheden hoog, 19 inch.

De 'flappen' van de voor- en achterzijde blijven 'open' door de klittenband op het deksel. Aan de zijde is een handig opbergvakje voor een voedings- 220 kabel or whatever.

Zelfs met handige draagband zodat je beide handen vrij hebt bij het sjouwen van de éne gig naar de andere ;-)

Zo goed als nieuw, slechts gebruik voor één project om een 19" rackmixer/DI te verslepen.

De ronde 'vlek' op de bovenkant komt door een grappenmaker die de ronde sticker van Warwick kennelijk harder nodig had dan ik. Doet geen afbreuk op de werking ;-)

output_hPc1jn.gif

Super handige RockBack voor maar €55!
 
Last edited by a moderator:
Ok,
- M-Audio Keystation Pro 88 met Gator Case (met wieltjes) voor €275
 
GatorCase.gif

Binnenmaten van de case: 1499 x 483 x 168 mm.

Jack Russell not included ;-)
 
* M-Audio KeyStation PRO 88
+ Gator Case
+ Standaard
+ Footswitch
+ USB Kabel
= € 275

Behringer UMA25s (Compleet! in originele doos) = €55
Rockbag by Warwick slechts €50
 
Er is interesse in de M-Audio Keystation :-)

De rest is nog steeds beschikbaar!
 
Behringer UMA25s (Compleet! in originele doos) = €50
Rockbag by Warwick slechts €45
 
M-Audio Keystation PRO is weg!! Gaat naar een nieuwe eigenaar in Noord Holland en gaat studio werk doen.
Blijft over:
  • Behringer UMA25s - €50
  • Rockbag by Warwick - €45
 
Back
Top