• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland - Lucina AX-09 | 150 euro

wadegoei

Ingeburgerd
Lid sinds
9 december 2005
Berichten
66
Locatie
Ede
De Roland - Lucina AX-09 | Synthesizer is een keytar met gweldig goed geluid. Speel electrische guitaar op dit mooie keyboard.

Lucina AX-09 synthesizer van Roland is een ideaal instrument voor studio en podium. Hij is compact, heeft veel klanken aan boord en is licht van gewicht. Hij kan op een standaard staan, maar ook met een band om uw nek gehangen worden als een keytar, waardoor u op het podium hetzelfde kunt ervaren wat de zanger en gitarist beleeft.

Hij heeft een aanslaggevoelig toetsenbord met 37 toetsen, 128 stemmen polyfoon, D-Beam en ribbon controller, twee analoge uitgangen, analoge stereo ingang voor het aansluiten van een CD- of MP3-speler en een stereo hoofdtelefoon uitgang.


De AX 09 is voorzien van 150 klanken, maar via MIDI kunt u ook virtuele instrumenten of hardware synthesizers aansturen. De Lucina AX09 is een geweldig instrument voor iedere toetsenist die dichter bij zijn publiek wil staan, maar zeker ook een fraaie synthesizer voor in de studio..

Interesse laat het me weven weten:

Wilbert de Goei
0318-611607
06-37430641
w.goei@chello.nl
 
Back
Top