• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Universele Audio UAD-2 satelliet Thunderbolt QUAD Core Nieiw!!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Sebastiaan5000

Ingeburgerd
Lid sinds
15 mei 2015
Berichten
51
Compleet nieuw in de doos Thunderbolt!
Is nog nooit gebruikt , doos is nog verzegeld zelfs

De universele Audio UAD-2 satelliet Thunderbolt Quad Core is een professionele kwaliteit dual thunderbolt verbinding DSP Accelerator, waarmee niet alleen 4 super krachtige SHARC-processors ter vermindering van de spanning op uw Intel gebaseerd Mac of windows 7 PC maar ook komt met de UAD analoge klassiekers Plus plug-in bundel. De analoge klassiekers Plus Plug-In bundel is een revolutionaire verzameling van hoge kwaliteit analoge stijl multi-formaat plug-ins variƫrend van compressoren voor reverb waarmee een smaak van de traditionele hardware aan uw audio projecten.
 

Attachments

  • preview.jpg
    preview.jpg
    6,3 KB · Bekeken: 111
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top