• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Eurorack & 19" analoge delay

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

SmartBits

hodie mihi cras tibi
Staff member
Lid sinds
3 oktober 2010
Berichten
4.498
Locatie
Nijmegen
Omdat ik verslaafd ben aan de Eurocrack moeten er een aantal apparaten plaats gaan maken:

Yamaha CS-5
Nog een beetje aan het twijfelen of ik deze weg doe want is toch wel een leuke synth... Mooie filter (zelfde als bv de CS-80) voor die typische 70's Yamaha sound. Er zit ook een external input voor de filter op dus je kunt er alles doorheen halen. Synth is onlangs nog gereviseerd, nieuwe voicechip erin laten zetten (kwaaltje van oude Yamaha's). Optisch ziet hij er uit alsof hij net van de band is komen rollen, geen krasje op. Inclusief originele manual.

IMG_3923_zpsqefaleds.jpg


IMG_3924_zpsorgdlh3l.jpg


Vraagprijs: € 300,-

Akai Z8 Sampler
Het grotere broertje van de Z4, misschien wel de racksampler met de allerbeste specs die er te krijgen is. Inclusief alle uitbreidingen; FX board, 8 output board, SCSI, geheugen tot het maximale (512 MB). 40 GB interne harde schijf met als bonus ook nog een IDE-SD kaart adapter, als je deze inbouwt kun je ipv een HD een SD kaartje insteken.
Sampler is in perfecte staat, display en frontpaneel is zonder krassen, alleen op de behuizing zelf zitten wat krasjes.
Frontpaneel is los te halen, kabel zit er bij, powercord, rackmount schroeven en originele doos ook. Net als de originele manual en Sample library CD.

Vraagprijs: € 450,-

IMG_3903_zpscb6luz2v.jpg


IMG_3905_zpsaqxhjrsu.jpg


Akai Z4 Sampler
Standaard specs net als de Z8 o.a. 24bit/96kHz, 2x midi in/uit, usb aansluiting voor connectie met PC of aansluiten USB stick of externe HD. Zie voor overige specificaties de website van Akai. De Z4 is in prima conditie, geen enkel krasje op het frontpaneel. Ook de display doet het nog als nieuw.

Het betreft het standaard model, niet uitgebreid. Dus geen FX of 8 output board, zie foto's. Wel is er een 40 GB HD ingebouwd en ik doe er een IDE-SD kaart adapter bij. Als je deze inbouwt kun je ipv een HD een SD kaartje insteken. Op de harde schijf staat nog een paar gigabyte aan samples, o.a. van de samplelibrary van de S6000 en de MPC4000.
Ik heb het standaard geheugen van de Z4 uitgebreid naar 144 MB, maar dit is vrij gemakkelijk met standaard (en goedkope) PC DIMM's uit te breiden naar 512 MB.
Inclusief originele doos, powercord en rackmount schroeven.

Vraagprijs: € 175,-

IMG_3699_zpsgnia6boj.jpg


Midibox C64
Wegens iets teveel SID-sounds mag deze ook weg: omgebouwde originele breadbox Commodore 64. Gebouwd door forumlid electrodancer, die veel ervaring op dat gebied heeft. Werkt dus ook prima, lekkere chiptune sounds! Midibox versie 2.040. Inculsief originele C64 voeding en instant retro-gevoel...

Vraagprijs: € 150,-

IMG_3913_zps2etllre3.jpg

IMG_3915_zpsvivrippc.jpg


Eurorack
Ik heb plaats nodig in m'n rack dus twee modules mogen naar een nieuw baasje:

Pittsburgh Modular LFO2
Simple maar daardoor juist erg fijne module. Twee LFO's in een kleine ruimte, beide met verschillende mogelijkheden.
Vraagprijs: € 60,-

Synthrotek Atari Punk Console
Als je een beetje van noise houdt dan moet je deze uiteraard in je rack hebben... DIY, gebouwd door Ross Lamond van Lamond Design, dus kwalitatief dik in orde.
Vraagprijs: € 50,-

IMG_3922_zpsrhxumwgn.jpg


Lexicon MPX100 Multi-effect
Simple doch degelijke multi-FX van Lexicon. Fijne hieraan is dat er ook midi op zit dus handig voor het syncen van delays. Mooie typische Lexicon ambiences zitten d'r uiteraard ook in! Ziet er prima uit en werkt goed, adapter is nieuw, vorig jaar vervangen.

Vraagprijs: € 50,-

IMG_3898_zpss5hx9b9c.jpg


Avora FE-015 Analog delay
80's analoge delay van Nederlandse makelij! Is niet bepaald moeders mooiste meer maar heeft wel die echte authentieke ruis voor de vintage feel. Als je je oor tegen de output houdt dan hoor je de jaren '80 nog. Met de repeat knop op de juiste instelling kan hij ook heerlijk feedbacken.

Vraagprijs: € 50,-

IMG_3897_zpsteoivevv.jpg


Meer foto's op aanvraag. Kleine spul kan uiteraard verzonden worden, maar liever ophalen zodat het ook getest kan worden. CS-5 wordt iig niet opgestuurd.
 
Last edited by a moderator:
De MPX100 is inmiddels :verkoght:

Voor de CS-5 zijn er inmiddels al een aantal gegadigden dus die gaat even on hold.
 
Sorry voor de extra bump, maar vergeten te zeggen:
Spullen zijn te bekijken in Nijmegen.
Geen ruilvoorstellen a.u.b., alleen als je een Octatrack kwijt wil!
 
Akai Z4, Z8 en Midibox C64 zijn :verkoght:
Nog beschikbaar:

Eurorack modules
Pittsburgh Modular LFO2: € 55,-
Synthrotek Atari Punk Console: € 45,-

19"module
Avora FE-015 Analog delay: € 40,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top