YourUP - Jorin Abels

YourUP

YourUP
Lid sinds
16 mei 2015
Berichten
2
Locatie
Utrecht
Beste Synthies!

Bij deze wil ik mijzelf even voorstellen.
Ik ben een 30 jaar oude Utrechtse producer die al heel wat eelt op z'n vingers heeft van het draaien aan knoppen en meppen op allerhande elektronische apparatuur!

Ik ben begonnen 12 jaar geleden als drummer maar toen ik niet langer het hondje wilde zijn en zelf aan de gang wilde met mijn pure expressie ben ik begonnen met elektronisch componeren. Fruity loops-->Reason-->Logic---> Uit eindelijk bij Ableton beland.

Over de jaren heen heb ik verschillende pseudoniemen gehad:

Van de begin jaren: (Your Chemist)
https://myspace.com/48074003/music/songs


naar (Fuck Your Chemist)
https://myspace.com/yourchemist/music/songs

naar (CTU / Conform the unknown)
https://soundcloud.com/conformtheunknown

naar (Space Ape Stage Rape)
https://soundcloud.com/spaceapestagerape
https://www.mixcloud.com/spaceapestagerape/

Naar uiteindelijk: www.monoemono.com
https://soundcloud.com/monoemonomusic


En dan nu de volgende stap genaamd YourUP!

Ik heb al die jaren al gedroomd en gedacht hoe leuk het zou zijn om regelmatig met andere producers samen te komen, te leren, creëren!
Door mijn werk als locatie coördinator bij ZIMIHC en met medewerking van Club Poema & Playground Studio heeft het leven me nu eindelijk het platform gegeven om hier mee te kunnen experimenteren.

Hier heb ik dan ook YourU(trecht) P(roduceert) opgericht om een start te geven aan een goed Utrechts Producers platform!
Een echte open creatieve broedplaats voor Elektronische Producers.

Pagina YourUP: (Click Pic)



1e event afgelopen 22 april:




Aankomend Event: YourUP - 1UP



Deze editie beginnen we met de werkgroepen. Lekker samen elektronisch produceren, leren, creëren! Samen een track maken in 5 aparte werkruimtes waar een mixer en goede monitor speakers / gear voor jullie klaar staan.

Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderden als voor beginnende producers. Het belangrijkste aan deze workshops is leren van elkaar. Ook al wil je gewoon kijken hoe het productie proces eigenlijk in elkaar zit.. Iedereen is welkom!

Het lokale talent kan je gedurende de hele dag aanspreken voor feedback! Neem je lappie mee en heb je een audio midi interface ,midi mate, vette synth / gear waar je graag mee werkt? Neem deze dan vooral mee. Doe je het liever met koptelefoon of om de beurt een bar maken? It’s all up to you because YourUP!

Aanwezige begeleiding:

Wouter S.
Bojcot Selectah https://soundcloud.com/bojcot-selectah
Mitch de Klein
Frankie Howland
Dorian Grey

Alle uitkomsten van deze dag mogen op Zaterdag 23 mei worden gepresenteerd in Poema RAW. Zowel de tracks uit de werkgroepen als de tracks die de producers zelf zouden willen presenteren. We verzamelen deze dag al jullie werk en zorgen deze avond voor een mooie line up!

De uiteindelijke tracks worden gejureerd zowel door het lokale talent en een online wedstrijd. De track die de meeste stemmen krijgt mag zijn productie af laten mixen in Playground Studio

Entree: 5 piek
Hier te halen:
https://shop.ticketscript.com/channe...UF/language/nl

En dat was mijn elektrobio until now! Hoop jullie een keer tegen te komen in lalaland! :dj: __________________
YourUp
E-mail
Website
 
Back
Top