• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Vintage Atari 1040STE met toebehoren + C-Lab (Emagic) Notator SL 3.2

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Delta Music

Ingeburgerd
Lid sinds
12 Maart 2015
Berichten
74
Locatie
Sint-Truiden (B)
DSCN0238_zpsjgz2yamo.jpg


Notator-SL_zpsexvxagfb.jpg


Muziekcomputer uit 1989 met een originele versie van C-Lab (Emagic) Notator SL met engelstalige handleiding

De computer omvat:

1 x Atari 1040-STE met maximaal RAM-uitbreiding van 4 MB
1 x Atari SM124 monochrome monitor, 12"-scherm, 640x400 pixels, zonder monitorvoet
1 x Atari SF314 double-sided double-density 3½ floppy drive (720K) + originele power supply
1 x Atari STM1 originele muis

Door de ouderdom is de plastic behuizing vergeeld en hier en daar zijn er sporen van verwijderde zelfklevers. Maar alles werkt nog perfect zonder problemen. De ingebouwde floppy drive is ervoor gekend soms problemen te geven, maar dat heb ik bij deze machine nooit gemerkt + de externe floppy drive kan gebruikt worden mocht de interne floppy drive een diskette niet kunnen lezen

Er komt zit ook nog een originele versie van C-Lab (Emagic) Notator SL bij met engelstalige handleiding en dongle. Deze set is zeer zeldzaam, er zitten de originele diskettes bij met de software versie Notator SL 3.2.11 + van elke diskette is er ook een extra veiligheidskopie (de blauwe diskettes op de foto) gemaakt met de externe floppy drive. Op de foto is ook te zien dat alles werkt en is het startscherm van Notator SL te zien.

Notator SL is MIDI sequencing software, oorspronkelijk gemaakt door C-Lab, later van naam veranderd in Emagic. Zij hebben wat later dan de eerste versie van Logic gemaakt op Atari en uiteindelijk werd Logic enkel nog uitgebracht op Mac. Na vele jaren werd Emagic opgekocht door Apple en Apple verkoopt nu nog steeds Logic Pro X. Notator SL is dus geestelijke vader van alle versies van Logic die later de wereld veroverd hebben.

Maar ik veronderstel dat iemand die deze setup wil kopen sowieso al wel zal weten waarover het gaat en weinig meer uitleg nodig heeft.

Alles is te bekijken en op te halen in Sint-Truiden. Versturen is mogelijk binnen de Benelux, tenminste als je bereid bent extra te betalen voor de verzending + verzekering

Mijn vraagprijs is €600,00 voor het geheel

Meer info via info@deltamusic.be
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top