• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

SM Pro Audio Q-ADAT acht kanaals ADAT converter

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

axn

Ouwe rot
Lid sinds
2 december 2004
Berichten
1.455
Locatie
Waddinxveen
Te koop:

SM Pro Audio Q-ADAT acht kanaals ADAT converter.
In perfecte staat, doos, factuur etc aanwezig. Gekocht in Juni 2014 bij Thomann.

De Q-ADAT is een compacte, hoge kwaliteits omvormer die acht analoge kanalen naar ADAT omzet. Dit maakt de Q-ADAT zeer gechikt voor allerlei soorten studio opstellingen. Of u nu met I/O kaarten, digitale mixers of digitale muziekinstrumenten werkt, de Q-ADAT vormt uw analoge signalen betrouwbaar om naar een digitaal, achtkanaals ADAT formaat in 24-bit/96kHz geluidskwaliteit.

De Q-ADAT heeft ook de mogelijkheid voor interne (44.1/48kHz samplingwaarde) of externe sync via de wordclock BNC in- en uitgangen op de achterzijde van het apparaat.


Specificaties:
  • 8 x ¼" analoge lijngingangen
  • 1 x ADAT uitgang
  • wordclock: BNC I/O
  • delta-sigma 24-bit / 96 kHz analoog/digitaal omvormer
  • metalen behuizing

Prijs: 99€

sm_pro_audio_q-adat_big.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top