• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Midicontroller - JL-Cooper 3800

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

D-air

Nieuwkomer
Lid sinds
17 november 2011
Berichten
16
Een van de degelijkste controllers ooit gebouwd. Wegens opruiming te koop voor de belachelijk lage prijs van 75 euro (nieuwprijs is nog steeds rond de 1000 euro).

De voeding moet vervangen worden. Hij doet het trouwens wel gewoon op de voeding maar die moet eerst een half uurtje opwarmen voordat de unit aanspringt. Verder zijn alle faders in orde en werkt alles zoals het moet.

lokt goed in op systemen als cubase,logic en protools. maar ook andere software wordt over het algmeen goed ondersteund.

Met andere woorden een weggeefprijsje,

mcs-3800w.jpg


Af te halen in Lelystad! wordt niet verzonden. ;)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Top